aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, July 31, 2008

ngantukss...

yuhuuu...tgh bersiap nk balik ni nyempat lagi buat n3. Dh kena badi blog cenggini la citernye..Dulu jakun, la ni plak "badi"! Cewah aku actually sejak 2 menjak ni kebizian tu amat kureng, biasanye pagi je bizi gilers...iyola, waktu pgi la nk setle duit kuar, duit masuk, nk setle urusan kt bank, nk print report, dn mcm2 la berkaitan ngan pitih! bohsan...dh 6 tahun keje, main ngan duit...kalu duit sendiri, syok jugak..ini duit org, duit client...tak der maknenyerrr.....

ahakss...ari ni aku blk awal. Dh nama tompang org gomenkan..diorg blk kul 5ptg, so dgn berbesar hatinyer ngikut la skali..save 30minit ms aku..hehehhee. Jeles je budak2 opis ni...nasib partner kt sini sporting gilosss. mekasih noo en boss. Planning tuk ari esok plak :-
  1. kul 9 g DEMC check up perut & amik report last... - sgt tak besh sbb kena g ngan taxi & sorg2. en apai yilek hei...balik pun ngan taxi. 1st time tuuuuuu.....biasa2nye g ngan en apai.
  2. esok jgk aku akan handover keje2 kt bdk account baru. Yeah!! I'm a teacher...ssh sgt nk dpt KPLI kan, jd cikgu kt firm ni jadikla...rugi KPLI tak amik aku. Aku amat berbakat sbgi pendidik hokey...huh...! sengaalllll..........nyampah aku KPLI.
k, itu la plan keje tuk esok..nmpknyer nextweek aku lagi la free sbb ajar org sajork... :-) bleh la aku bertenet & berblog ngan sonang ati.....mekasihhhh...

4 comments:

nasazfrog... said...

suzie hang neh keje aper ek,,, cam aku neh klu dah pekena blog neh jadi dah cam seronok nak layan sebab ramai member baru ek,,, :)

SUZIE APAI said...

nasaz ~ la ni sy keje shah alam, setle hal2 account. Pasni bersara ler..

Mama Mya said...

suzie sowi lambat reply comment n menjengah umah ibu ngandung yg comel ini.. tenet kat opis cam dah giloz jek lambat cam siput tensen jek.. syiokkan layan blog.. sehari x nengok cam gian kakaka..

re = memang daku rasa pun cam bibik jek dukung cam tue dia nak dukung cam tue ari2 laks..

yg 2 org india tue.. dulu jiran kat umah lama.. dia anak sorang dah besar.. suka anak p'puan.. sebelum nie dia dah ada anak angkat melayu p'puan tapi dah besar darjah 2.. sekarang do ussar cik mya oh no no no..

adioss x leh tahan kalau cik mya ngamok kat shopping complex.. tapi sabor dah nama anak keh3

Mama Mya said...

re = malu beb.. terkebil2 cleaner tue nengok.. nielah org yg suka berblogger keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...