aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, July 18, 2008

arahan perpindahan!

ini la dia srt arahan perpindahan/pertukaran yg tlh di tandatangani bg mengesahkan perpindahan tempat bertugas... byk btul rentetan perpindahan ini, skjp nama en apai kt Kulai, skjp kt Mersing...but lastly namanyer kt JB...alhamdulillah la, area bandor..sng tuk aku cari keje tahun depan. Gini la nasib keje ngan private. Klu tak der branch tak leh la gatal2 nk transfer..solutionnyer benti dulu..rest dulu, rezeki tak kemana. Proses memujuk hati...hiks..Lagipun, si isteri kena la ikut si suami.. ye ke dok? So, kpda rakyat2 Johor & kompeni2 d JB sila la amik aku bekerja yer tahun depan...ntikan resume aku lps bersalin nti. Cewahh...cam org knl aku. hahahaaaaaaa...........
En apai kena transfer & lapor diri pd 1/8/2008 ni....so sementara menunggu last date aku kt sini (on 14/8/08) terpaksa la aku duk ngan Qimi dulu..nti tgh bulan depan baru proses perpindahan maksima akan di lakukan....
En apai ckp kt tempat baru ni, dia lagi besar tggjawab, tugas & keje bertmbah, & mungkin selalu outstation...hah! ambik ko....aku kena tggal ajer la lps ni.....tak per2..aku rela ko pergi berjuanggggg...................................hiksss........tak per, di sebalik kejayaan seorg lelaki, pasti ader seorg wanita di belakangnyer....isteri la tu maksudnyer. Dan maksudnyer lagi, AKU la tu.....owh, sgt terharu.....heheeeeee. Macam2 dlm pikiran aku ni, yela nk mulakan life kt tempat baru, cuak ader, takut ader, xcited pun ader...mcm2....Qimi mesti blur & tak baper paham lagi....sedihnya nk tggal umh sewa kt klang ni...huhuhuuuuuu....

3 comments:

mama ranggie said...

semoga ok di tempat baru k!

pak ngah rep said...

sey... cmni.. nak mancing x de mentor!! bgs aaa u qimi.. leh jd qimi raikonen yg terer ckp jawa!!

SUZIE APAI said...

mama ranggie ~ thanksss...wish me luck ok!

reptor ~ bleh je mancing kt johor plak..sila2 la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...