aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, July 21, 2008

klinik...

udah lama sih nggak bwk Qimi g klnk...last bln 3 ari tu. Alhamdulillah kesihatannye agak bagus. Ader btul jgk la org bgtau susu anmun ni menguatkan antibodi bdk2...btul ke? Tapi Qimi jrg demam, batuk & selesema..syukurla..Aku tkr susu anmun ni ms umur dia 1tahun lebih, berpuashati la jugakkan......kali ni bwk Qimi sbb dia selesema + batuk, tp tak demam..tak nk melarat, aku bwk la dia g Klinik Nuraini kt Pasir Panjang, Klang...Ini satu2 Klnk yg amat BEST, doktor very good, ubat pun OK...dr dulu aku guna service nyer. Mmg PUASHATI OKEY....
ms ni dh petang, org tak der...!
siap ader tmpt main...suke la Qimi!

1 comment:

Mama Mya said...

x sihat yer qimi.. mama mya doakan qimi cepat sembuh.. mama qimi dok kat mana erk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...