aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, July 18, 2008

bizi melampau!

huh....dh bersawang blog aku ni. Hiks, baru je create blog dh di tinggal2kan..tak rock lansung! Ha, ini menunjukan "aku makhluk Tuhan paling bizi" pd abad ini....dlm seminggu nih byk tul program & xtvt2 yg tak sempat diblogkan....buat summary je la dulu :-

1) ura2 en apai kena transfer to JB telah menjadi kenyataan yg sebenar2nyer...(akan di story morikan lps ni. Suka duga menghadapi 'ketransferan' ini :-(...)

2) mini convention at Agrotek Hulu Langat...11/7/2008...

3) kenduri arwah...

4) aku kesepian 3 ari 3 mlm.........huhuhuuu....ni yg paling tak best! papa, Sila baca yer...pastu mesti aku kena seligi ngan en apai pas ni..larikkssss.......

ini baru summary..ikuti kisah selanjutnyer di N3 akan datang!

2 comments:

kirana said...

hai suzie...salam kenalan..thanks singgah kat blog kite...

SUZIE APAI said...

nti kita link awak yer....salam knln jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...