aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, January 17, 2011

klinik 1 Malaysia


n3 ni bermotipkan mberi info kpda penduduk Daerah Pasir Gudang espeseli warga2 Taman Daya, Johor Baharu...

Celik2kan biji mata bahawasanya, klnk 1 malaysia yg di gembar gemburkan telah mula beroperasi di kawasan kita..Harap maklum...Beroperasi di Jalan Nipah di lot bangunan kedai di belakang Flat Nipah..kedudukannya agak tersorok di sebelah belakang kedai namun tempat parking kereta adalah sgt tdk menyusahkan....bley park mane2 pun okey....kerana ia bukan la satu kwsn yg sibuk!

sedikit info dr en google..

OBJEKTIF KLINIK 1MALAYSIA

Menyediakan perkhidmatan rawatan perubatan ringan kepada penduduk setempat.

SKOP PERKHIDMATAN

  • Perkhidmatan rawatan ringan seperti demam, batuk, selsema dan penyakit-penyakit ringan yang lain.
  • Rawatan susulan kes pesakit kronik yang stabil dan terkawal seperti Diabetes, Darah Tinggi dan Asma.
  • Prosedur rawatan ringan seperti mencuci luka dan membuka jahitan
  • Membuat notifikasi bagi penyakit berjangkit seperti Demam Denggi.
  • Khidmat Nasihat/Pendidikan kesihatan.

MASA OPERASI

10.00 pagi hingga 10.00 malam

Aku pun lum pnh pegi lagi, juz survey je...Dgr kata dgn byran RM1 kita bley mdpt rwtn kesihatan sakit2 ringan...rujukan seterusnya harus ke klinik2 lain dan hospital. Untungnya pd pandangan mata aku, ia sgt praktikal utk warga tua dan keluarga yang kurang berkemampuan..

-ini la dia klinik tu...baguihhh!! sbb dekat benor ngan umah aku...yihaaaa!!-


Tahniah kpda PM kita!!

14 comments:

Mak Su said...

oohh... bukak sampai kul 10pm? maksu ingatkan sejibik waktu operasi mcm klinik gomen biasa tu.

ainnoraini said...

sejak anak2 dah basar ni..kurang la sikit nk gi keklinik..dulu2 satu bulan sampai 2 @ 3 kali gi klinik jumpe dokte...

SUZIE APAI said...

mak su~hiks...tu info dr en google. klnk gomen smpi kul wape mak su? hiks, biasa g klnk private yg biasa2..hehheh

SUZIE APAI said...

k ain~btul la k ain, setiap bulan mesti kena g klnk..lawatan bulanan..

SUZIE APAI said...

k ain~btul la k ain, setiap bulan mesti kena g klnk..lawatan bulanan..

Zue AnnaLeeya said...

kt umah akak pon ader gak klinik 1 malaysia nih... mmg byr RM1 jer tp rawatan dia biasa2 jer... bg akak baik gi klinik pesakit luar klu taknak gi klinik swasta... ramai org pon xpe, tp blh jmpe doktor terus.. klu klinik 1 malaysia nih besenya MA jer... rawat pon gitu2 jer... krg puas ati.. tp tak taula klinik 1 malaysia kt umah suzie tuh...

atie said...

Owh camtu rupanya, akak pun tertanya juga bila nampak klinik 1 Malaysia, ingatkan klinik kesihatan cam biasa tuh

Mata Hati said...

bagus klinik ni.. tapi sya takut pergi klinik..hua hua hua

SUZIE APAI said...

atie~itu la klnk 1 malaysia...rsnya setiap kwsn ader kot..

matahati~huhuhu....penakut ye...

online all articles said...

hello..singgah sini. salam kenal. i follow u.. u follow me back ya.

http://onlineallarticles.blogspot.com/

mie said...

klinik...
mesti ramai org ni..
ehehee

SUZIE APAI said...

oaa~mekasih jengah sini...

mie~ahhaaa.....ramai org sakit lps musim tengkujuh ni...

SUZIE APAI said...

oaa~mekasih jengah sini...

mie~ahhaaa.....ramai org sakit lps musim tengkujuh ni...

Akie.. said...

rm 1...murah2..kalu swasta mkn rm30..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...