aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, January 18, 2011

keliru, konpius, tepu

mcm dah tak der tempat nk stori mori...ada aper2 je, kt blog la tempat aku cerita...agaknya klu blog ni ada hati perasaan, mesti dh mereng! sume2 nk luah kt sini....ahaksss..ada aku kesah?????

stori pertama : KPLI dah kuar, tapi tak berjaya tuk mndpt tempat...nk buat rayuan ker??? Tah kt mana ralatnya...Tuhan lebih berhak menentukan rezeki kita. Yg ptg dah usaha, redha ajer!

stori kedua : Check up homopati dh buat lagi..alhamdulillah, beransur baik dr sebelumnya. Tp dpt lagik 3 jenis ubat..tuk refresh system katanya...layankan aje, badan pun dh rasa okey.

stori ketiga : surat perpindahan en apai dh kuar..tggjwb & komitmen lagi besar la lps ni..PINDAH??? lum tau lagi..tgu bulan 2. Keputusan sepenuhnya lum di buat. Maybe aku stay sini ngan ank2 dan en apai sorg2 kt sana..or maybe tak yah pindah... buntu!

mode : keliru, konpius, tepu.....

5 comments:

atie said...

Tu namanya rezeki kan suzie,trylah buat rayuan...kaktie tak pastilah pasal tuh, tapi cuba jelah tanya2

AkMa said...

en apai kena posting kat mana zie?

Mata Hati said...

bab pindah memindah ni paling tak best. tak tahu mcm mana suasana tempat baru..best ke tak best

mie said...

tu dia..
kpli ramai sangat minta tu..

ana-kirana said...

kpli tu aku rasa kalau lelaki apply sure dapat...
aku dulu penah try gak..dulu2 lah..
tak de harapan aihhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...