aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, January 26, 2011

jom join heartbeat!!!

ahaksss...org lain join, aku pun galok nok join...ape yg istimewa dgn heartbeat ni??? meh aku citerrrrr...ni pengaruh dr kengkawan di alam maya la ni..tp tak per! sideincome, saper tak nk..


pada suatu hari,....................hehehhee,cam nk citer arnab ngan kura2 la pulok kekdahnya...(abaikan lawaks yg tak seberapa ni)..

okey, siyes! Heartbeat ni slh satu cabang tuk korang@blogger2 bg dptkan side income.. join free op caj..ko register je dgn klik iklan heartbeat kt atas 'nun'(nampakkan? yg kaler pink, ade 2 katun poms tgh pegang love heartbeat tuuu)...ala2 nuffnang jugak,dan servicesnya adalah menarik..payment pun dpt cepat menurut rakan bogger yg dh dpt payment la....tak caya?? sila klik pd baner atas tu. (hiks, tak abis2 suh klik, ye la..klu tak klik korang tak tau..).

kpda silent reader pun bley jenguk2 web tu sbb ader byk gift yg menarik yg bley di beri kpda org tersayang...rajin2 explore banner heartbeat ye...tak susah,korang ringan2 tgn klik banner aku tu..then tgk sendiri...contoh mcm kt bawah..leh kasik kt boipren,gelpren,asben,wife dan anak2....sweet je aku tgk! dan mcm2 gift lagi adooo....kretip btul depa nih!

sgt tertarik dgn 2 items ni.....best gak ni klu kasik asben bantal yg de muka aku cenggini..leh la dia bwk g outstation....lalalallalaaaa...........hiksss...mug kt atas tu, bg ank2...yooooo...

5 comments:

atty's said...

okeh dah klik hb

makdara TERdiva said...

dah terai banyak kali tapi mcm tak menjadi..uhuk uhuk!

SUZIE APAI said...

k ti~join ye k ti...tak rugi...

SUZIE APAI said...

MDT~lor...ko pergi bahagian bawah tu...about Hb, klik...register as afiliate...

Mak Su said...

comelnya , gambar atas bantal ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...