aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, January 18, 2011

ada drive tru jugak heh?

kagum sgt...
jakun sgt....
korang seme aku tak tau la...
dah pnh jumpa kot sebelum ni nooo...awat la aku ni havoc sgt!!!
dh style mcm tu...ala-ala 'miah oh miah'(korg nengok ke citer ni??)..
first time jumpa menatang ni..mmg very da jakun la!

ape tuh???

biasa nampak McD drive tru sajork!!
kali ni
-
--
-
-
-
-


ATM maybank drive tru tuuuuuuuu.................
sgt mudah, tak yh kuar keta..
(tp bahaya jugak sbb tak der security guide.Eh! ke aku yg tak nampak guide??..)

-tp aku rs klu tgn aku mcm tak sampai..spesis kecik molek mcm aku ni, nk byr tol pun kena jengah separuh badan....huhuuuuuu-

kt maner??? hiks...ni kt Setia Tropika, jb....mmg ade maybank kt situ, bersebelahan pizza & kfc.. agak2 terdesak kehabisan duit dan nk cepat dtg sini la...org pun tak ramai sgt! Tak yh nk park keta....mudah btul skrg, nk menambahkan kolestrol je nih kekdahnya..

2 comments:

Fieza79 said...

laa...kalau mcm nie kita pon turut jakun jgk ni..mmg tk penah tahu pun ada maybank drive thru...hebat sgt nie

SUZIE APAI said...

k fieza~hiks...ada gak kwn yg jakun sesama...give me five!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...