aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, October 25, 2010

lawat umh

warghhhh........syukur Alhamdulillah...progres umh baru kami berjln lancar! Mekasih kpda KECK SENG yg menjalankan keje2 developing dgn jaya. Tapi time kasih pon berbayar tuh hehehe..Nmpk keadaan rumah mcm dh siap 100%. Tgu CF je lagi agaknyer...tahun depan jugak baru leh masuk...

ahad smlm, ronda2 kt sana...ala2 melawat site gitu...hahahha!! Hati berbunga2 bila melihat perkembangannye. Wlupun leh tgk dr luar (sbb dikunci) tp kami tetap puas hati...

Sempat jugak aku ambik gambo..(bab2 bergambo ni sentiasa nyempat ajer..) jakun lebih okey...

view dari luar...ni la parking keta kami...tak der la besor maner. Tp leh la park bini no. 2 en apai....WKT ngan JLT...



part ni yg best. Teruja bila tgk lantai dlm umh sampai ruang dapur dilitupi dgn mozek jenis kilat..so, dh tak yah galok2 nk tukar yg lain..bukan byk sen pun..hahahha



master bedroom dan toilet..5 bintang toing toing aku kasik kt KECK SENG sbbnyer, toilet tu siap ader mozek yg corak2 tuk lantai bilik ber'air' spya tak licin..klu tak, jatuh kebaboooooooooooo..dh la aku ni kategori kelam kabut sokmo!!



CF ngan kunci lum tau bila dpt, tapi dlm peti surat dh penuh iklan2 renovate itu dan ini...igt aku ni byk pitis ke nk make over umh...huhuhuhu...(tak der ke sedara mara nk buat derma kilat tuk aku ni)....ahaksssss



yg penting, nama jln dh ader dan jalan pun dah ader lineeee...."patuhi arahan lalulintas okey.."

nanti update lagi psl ni...tguuuuuuu

8 comments:

LyNn HaMzAh said...

cepat2 la pindah...nanti boleh buat house warming...hehehehe...

ana-kirana said...

tahun depan dpt ler tu masuk umah baru...siap ler pitis mu mengalir2

nasazfrog... said...

wah cantik n besar betul umah ko.. kat area mana tu beb...

SUZIE APAI said...

lynn~nk mausk pun kena tgu kunci...agaknye tahun depan la kot..

ana-kirana~hahahha....itu sudah pasti. Tgk ko makeover umh ko pun kemain sakan!! aku pun galoks ah jugok...ahakssss

nasaz~tak sebesor umah ko la..kt area tmn daya gak..sblum setia indah..bila la nk jumpa ngna ko ni yer...knl2 kt alam maya je nih!!

zura@iwan said...

wahhh...bosarnya umah....sonok ada umah sdiri kan...bleh deco2 sket..hikss

SUZIE APAI said...

zura~uhuk uhuk..klu de duit syok la jugok nk deco2...ni budget ciput sajork

Mak Su said...

feewwittt! tahniah! :)

ija said...

best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...