aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, July 16, 2010

setlekan kan tag!

mnjawab tag yg dh lama...hiks...tak nyempat la faina..thanks 4 dis pic..!


1.Apa nama blog dan knape letak name tu?

Nama blog.. SUZIEAPAI.BLOGSPOT.COM. aku mmg suker nama suzieapai sbb itu nama aku ngan asben aku masa bercinta cintut zaman study dulu! So, blog ni mmg aku dedicate khas utk aku & famili..m'coret setiap kngan apabila mood rajin dtg bertamu!
2. Jelaskan knape bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?

Sobab eh.. nama tu adalah ikatan kebahagiaan kami.. cewah.. poyo jer.. sebelum wujudnya blog ni memang nama tu aku guna sejak kenal my En apai...(Faina, jwpn aku sama ngan ko la...hiks..aku tiru..tp btul la tu..)

3. Bila blog anda mula beroperasi?

2008. Sewaktu keje kt firm A3 shah alam..hasil dorongan dan tunjuk ajar reptor..

4. Siapa follower pertama anda?

reptor - semestinyer..dia kan sifu aku dlm dunia blog

5. Ucapan kpd si pemberi award

Aku suka terjah blog ko faina, sbb umh ko chanteek..hiks..bleh?

6. Tag 9 org yg anda rsa patut terima award ni. :)

1) lyynhamzah
2) dalia2cute
3) yuzie
4) mamaaffiq
5)fiverul
6) nazasfrog

so...sila jawap yer.....yg lain pun dialu2kan.......

7 comments:

kirana said...

weh apasal anak srg jer kat ats tu ker..muka sama aku tak pasan ehhehe
saja sebok gak tu nk komen

Uncle Lee said...

Hello Suzie, was at Mak Su's place nampak your callsign and busybody over.
Nice tag, ha ha, sekarang da tau why you called that name....husband manjah kan?
You have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

Dwan said...

askom...
macam mane akak masuk kan coding nuffnang tu...ajar kan bole tak...
nie azwan makteh mekala la...
tolong la sesangat....ngah kusut nie mane nak letak coding dia tu...

Dwan said...

askom...
macam mane akak le masok kan coding nuffnang tu...ajarkan le tak...
nie azwan makteh melaka...tolong la...da kusut memikirkan benda nie...

Mata Hati said...

aiyakk...kene tag

SUZIE APAI said...

kirana :wei..ank2 aku 2 org la kt pic tu....muka sama kan? acuan baekkkkk punyer!

uncle lee : hi! nice to know u...

dwan : hahhh...bleh! pengeras maner? hiks...nti k long g kt blog ko...

mata hati : harus di jawab okeyyyyyy

Dwan said...

suzie:kalo pengerasnye tu raye le tak....nak tunggu kak imah bg duit raye....hehehe....buat mase ni wan punye blog tak aktif sangat sebab nak focus to SPM...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...