aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, July 29, 2010

aik! posman anto duit..??


aku sgt suke posman.......sbb dia anto duit kt aku! hiksssss

biasa anto surat! kali ni anto cheque...yg ptg atas nama aku...wlupun amount tak byk tapi aku suker........duit! saper tak suker...bgtau aku saper tak suke duit, meh aku seligi kepala dia..(seligi tu camner heh??? ahaksssss)


bagus sguh la TM...mmg org yg handle accountnya mantoppp!! Aku dh tak igt langsung malah tak tau pun diorg akan refund back duit streamyx yg kitorg dh terminate tu...


mekasih la...hiks..rezeki tak di sangka2...leh buat g shopping nih..JJ mega sales...yuhuuuu

3 comments:

nasazfrog... said...

simpan tuk raya ni beb...:)

Mata Hati said...

best..
sya punya dgn TM ada dekat 200 riyal. harap2 nanti diaorang refund bila sya dah terminate line tepon kat umah ni..hhuhu

SUZIE APAI said...

naza~iyo la tu.....kt kota byk baju chantekkk2...

mata hati~TM johor ni baguih...arap2 kt sana pun sama la nti....hehhhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...