aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, January 20, 2009

waktu berharga!

Korang igt barang je ader harga? WAKTU pun ader harga tau..tp tak pyh kuar duit tuk sesi pembayaran.. Waktu berharga tuk org2 yg dh kawen cam aku ni ialah waktu bersama suami & ank2. Waktu berharga tuk org bujang ialah bersama famili,bukan ngan pakwe atau makwe tau! hayati maksud tersirat&tersurat ini. WeekN ari tu tak de buat aper2 pun tp spend time ngan famili is great then other things la....


Hazreen yg masih blur..hayati suasana di petang weekN

aiseh..apsal terupload ini gambo? belasah sajork..

en apai sdg membajai pokok cili..hobi ke-2 nya ialah menghijaukan laman...hobi pertama jadik nelayan berjaya..(ader x ubat nk ilangkan penyakit suka mancing??)

nk g jln2 kunci pagor dulu beb!

we're ready! sguh besor sengih ku itewwwww...ciss, igtkan nk g maner. G pasor je pun...hampehhhhhhhhhzzsssss. Patut en apai pakai suar trek jerrr. Penuh dgn tektik la dia skrg..Namanyer umh dkt ngan JUSCo, TESCO, Care4, Giant bagai..tp...en apai lebih bijak menyelamatkan poket nyer.......saborrrrr....

7 comments:

my qaseh said...

Hye..Salam perkenalan..meqaseh yea sudi jengah rmh sya hehe..sya link awk jga yea

mama mya said...

masa itu emas tau huhuhu x yg beli emas nengok masa pun nampak emas kakaka apa daa saya merapu

xtvt bersama keluarga amat laa mengembirakan.. semoga suzie n family bahagia bersama..

Mata Hati said...

ubat nak hilangkan penyakit suka memancing senang jer..

nampak jer suami amik joran, cepat2 ler buat aksi mengoda yg dpt memancing suami utk terus melekat kat rumah..huhu

ni namanya memancing dalam memancing..ekk..betul ke apa aku kata ni

atie said...

Hahahha...pegi pasar pun ok. leh cari kepok lekor tau suzie

SUZIE APAI said...

my qaseh~sama2 eratkan silaturrahim...

mamamya~owh..dh lama tak beli brg kemas yerk..hiks! Mekasih, kata2 tu satu doa...

mata hati~huh, goda la camner pung heh,tak makan ini org maa...hobi keturunan la..dr atuk, bapak smpi yg kecik2 tau

atie~aduhai, kalu pasor kt tganu best jugok beli kepok lekor..ni kt jb kureng best ler

Mata Hati said...

huhuhu..bukan tak makan godaan, maybe aksi yg dibuat2 tu belum cukup cukup mengoda..hak hak hak

anyway, ok lah jugak ada hobi memancing, at least boleh makan ikan segar dari sungai

cendawanintim said...

kita nak ubat yang leh ilangkan rajin pi men badminton!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...