aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, January 16, 2009

dh Jumaat?

Rasa skjp je mggu ni..Tup Tup dh ari jumaat. Ari ni, tak msk nasik...aku msk bihun goreng je, mkn smpi petang SBB Qimi mintak "mee oyeng"..Tuk kudapan smpai petang,chococake ader,biskut ader,roti ader so ptg karang baru msk nasik&lauk tuk mlm ni. Jimat tenaga & segala2.......kalau tak, kul 10am tu aku dh siap msk tuk lunch. KESIMPULAN : benda akan jadi mudah kalau kita memudahkannya..(belasah je la labu..)

Eh sebenornye nk citer psl mlm tadi ni ha..Dgn bangga nyer, aku BERJAYA menyiapkan project Pertama tuk SECRECT PROJECT aku..dgn bantuan suami terchenta,terhasil la ia. Tapi aku masih tak puashati dgn hasilnyer sbb aku yakin aku leh buat LAGI BAIK,LAGI CANTIK,LAGI BEST...byk plak gangguan mlm tadi,so proses nk sediakannya pun tergendala...gangguan dari HERO-2 (bleh plak kul 10mlm dia tak tdo lagi..sengeh sana sengeh sini...). KESIMPULAN : Bila diskas2 & pk2 aku rasa, aku perlu mengasah bakat dlm mendekorasikan corak2 atas kek itu..Hahhh...terpecah sudah SECRET PROJECT aku...hikssssss (nti bila nk mpromosikannyer,baru aku dedahkan identiti sebenar SECRECT PROJECT aku ni..). Sabor yer...

1 comment:

mama mya said...

memang cepat masa berlalu.. minggu depan saya dah nak kena cuti 2 weeks x best langsung kena tolak annual leave.. oo secrect project wat kek yer.. bila nak tepek gambo kek mesti cun n mabeles hehehe

re = cik mya memang makan manyak tapi badak cam tue gak hiks..

a'ah sedey kalau nengok anak kena cucuk sana sini.. cam ne laa org yg leh dera anak sendiri tue heran tul laaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...