aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Saturday, January 31, 2009

aduhaiii...

adui lenguh tangan aku wei...ni la dia gara2 balik kampung. Tak nk balik, tak bleh..pantang katanyer...(PANTANG klu tak balik bila ader cuti). Akibatnyer... HERO-2 aku nk didukong ajer. Bila letak ajer gerenti nangis! Dah pandai demand..huhuuu sian aku...nk hapdet blog pun sblh tgn jer wei. Sblh tgn lagi kendong dia. Haru sguh la..Duduk tak pe, janji nk dipegang! Tak nk duk sorg2, nk kena ader org depan muka dia..cuit2 pipi dia, main2 idung dia, agah2 dia, pastu dia gelak tak hingat la...sonot la dia tp smpi baper jam nk duk agah dia, jap agi aku pulak yg naik mereng! Haru di siteww...Klu suh HERO-1 aku tu, kejap ajer main, pastu mula la penyakit GERAM dia dtg...lagi haru... Ini la jadinyer bila atuk nenek lama tak jumpa cucu! (lama ker? baru jumpa raya aji ari tu). Pakat gilir2 nk pegang, nk main ngan cucu. tapi tak pe la,layan kan ajer...Satu hal lagi, klu bwk keluar, kemain enjoy lagi dia,nk tgk view luar..bila bwk masuk, dh nangis. Bijak btul budak2 jaman skrg ni. Demanding btullll...

Ntah baper ari la dia nk didukong ajer! Ader cara kah kawan2..???




inilah budak nyer....

haziq hazreen

selingan : kdg2 aku konpius, bila di tenung2 muka ank aku ni..ader iras2 muka ank cino plak!
1)adakah aku suka tgk citer cino & korea ms peknen dulu
2)adakah sbb neighbour aku cino?
3)adakah sbb aku suke dgr lagu cino?
4)adakah sbb muka aku cam cino?

YANG PASTINYER....HIS MY 2ND SON!

6 comments:

kirana said...

nampak cam iras2 awk jer yg 2nd ni
ada chinese look jugak..

A.Y.U.N.I.E said...

tak pe r cam muka cina..pepun hazreen still anak akak gak...:)
take care!!

Mata Hati said...

konpius ni..maybe mak, ayah, tok nenek dia ada bau2 bacang dgn cina kot..huhu

izman said...

ada keturunan cine tak belah mane2?

may b masa kecik ada iras2 cina, dah besar nanti dah biasa la kot.

~~ciklinn~~ said...

anak cinooo yg amat commelll okeyy.. mato bulat haaaa... sbb tu ramai yg rajinn dukunggg...

NuRuL DhiA said...

hihihi, kot keturunan banjar kah?
mcm sy keturunan banjar maka muka ku n anak ku ala2 mate kecik gitu huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...