aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, January 23, 2009

Korang pnh tengok..??

Cuba korang perhatikan btul2...pompuan tulen kah mereka2 ini???





Sebenarnyer inilah jejaka2 ensem yg asal usul nyer tak tau dr mana dtg,tp maybe sumer warga negara Thailand la kot. Mereka ini telah mengubah keseluruhan fizikal badan menjadi wanita yg sgt cun jelita cantik!!...pementasan yg cukup "bombastik" sbbnyer ader dlm 2 second diaorg akan melucutkan pakaian tanpa seurat benang pun! Aku hampir nk kena sawan bila tgk depa2 ni life...memang mantap & memang teruja tahap cipan berendam!! Patut ramai artis g Bnagkok tuk plastic Surgery.Tapi klu perhatikan btul2, otot2 kelelakian depa2 ni masih menunjukkn mereka ini lelaki!

TAPI, BUKAN WANITA2 YG DKT GAMBO LAST...ITU WANITA SEJATI DARI MALAYSIA...TU KAN AKU & de geng weiii....
** show ini di namakan Calipso Show. Pertama & terakhir kali la kot aku tgk, ms g Bangkok last year...Tobat lps ni tak nk tgk la...Tapi bila kita ke nagara orang HARUS la kita usha2 aper yg tak der kt negara kita kan...??

8 comments:

my qaseh said...

Wah sgguh bertuah dpt tgk wayang free hehe..tk sume org dpt saksikan tau..best tue g bangkok..

Mata Hati said...

huhuhu..nasib baik. ingatkan gambar yg last tu sumenya tukar jantina gak..

~~ciklinn~~ said...

haiyoo mg terserlah keperempuannan nyer.....

mihahahah apa yg nampak semasa depa melucutkan pakaian itu..leh ku tahu??? hahhahahahh

SUZIE APAI said...

my qaseh~pertama kali tgk, bertuah la..klu masuk 2X tgk, huh seksa...

mata hati~owh..kami tulen sumer!

ciklinn~nmpk cam ori pempuan tau.. smpi skrg maish terpkir, camne depa leh ubah tau...

cendawanintim said...

seb baik declare gambo yang last tu tulen...!!

SUZIE APAI said...

cendawanintim~hiks..tulen beb...

mama mya said...

ingatkan gambo yg last sekali tuan empunya badan kat atas wakakaka

fuh untung dapat nengok wayang pree kekeke

izman said...

akupun masa gi siam dulupun tertengok gak show2 diorang. utk pastikan 3x aku tengok. satu show pon2 dan 2 show baik punyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...