aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, January 7, 2009

free time

yuhuu...bila ader masa free cenggini,leh la on pc..syok plak visit blog kengkawan sumer. Dua2 HERO ngah tdo..aku try gak tdo tadi, tp mata tak leh pejam. Lps layan Agnes Monica 'JELITA'(best banget citer indon nih) on pc terus...
Ekceli tak nk bebel aper pun..cuma sambil2 aku buat SECRET PROJECT kt pc ni smpt la update blog. Ptg nti igt nk g TESCO tuk cari bhn2 tuk SECRET PROJECT aku tu, tp tak tahu jadik singgah ke tak sbb mlm ni ader jemputan tuk majlis pembukaan SPA,SAUNA & URUT tmpt MIL bersama rakan kongsi nyer. Dengar kata buat sembahyang hajat..MIL aku buat laksa johor & ader panggang ayam la jugak gamaknyer...nti aku update later..nk gosok baju ler dulu. Sat lagi en apai balik..umah dh la tgh lintang pukang..Geram btui la Qimi ni, main sepah2...huh!
Kata ader ank kan??? cenggitu ler...

3 comments:

Mata Hati said...

pssttt..apa secret prtojek tuh..?

Mama Mya said...

a'ah apa secret project tue (waa bz body lak saya hehehe)

SUZIE APAI said...

mata hati ~ klu dh bgtau, tak nama secret project la wei...

mama mya ~ hiks...project nk carik duit lebih...hehehheheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...