aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Saturday, January 17, 2009

keboringan melanda

sumer2 tdo...en apai lps mkn nasi,muka dh penat! umh jadik sunyi.......tidoooo.. Aku lps lipat kain tak tau nk buat aper. On pc buat aper yg patut, bukak jobstreet, setle tuk SECRET PROJECT ckit, pastu lyn blog.....Nk tgk tv ader citer antu. Nyampah!! Mcm nk tgk...tp tak de kawan plak!

Huhuuu tak tau nk wak aper. Tak der org nk borak ngan aku kt umh ni. Tu yg aku tak gemor kalau en apai g mancing..Balik pastu penat! pastu tdo....

Eh, lupa plak. Tadi aku ader ambik gambo hasil tangkapan en apai. Sok la upload! Best plak mkn ikan fresh..aku mmg gemor mkn ikan sungai..fuhhh! best goreng panas2.. tp aku tau ramai yg tak mkn ikan sungai kan???




Kedua-dua gambo di atas tiada kaitan lgsung ngan n3 ini.sajer2 letak..Sunyi je bila dh tdo..rindu plak nk main ngan diorg!Takkan nk kejut kot.....hehhehehe

9 comments:

mama mya said...

yer laaa saya pun boring ari nie huhu kalau umah kita dekat sure leh tolong2 wat secret project tue hahaha..

re = sebab papa mya dok wat project masuk duit so saya tolong laa nak kuarkan duit huhu

atie said...

nape tak tido sekali...nilah masa untuk mama berehat... emmm ada tag untuk suzi laa kat blog kaktie...sila buat eeeek

ija said...

weh okq, aku mkn ikanG sungai..leh naty aku jalan2 umah ko mkn udang plak..suh apai g tangkap udang, aku suka..leh kan apaiiiii????

SUZIE APAI said...

mama mya ~ saya baru nk belajor bertatih nk buat bis kecil2an..hrp2 sukses la..baru gear satu ni..

atie ~ wargghhh..hehehee, dh kena tag, pastu tag kita plak yer..owh sguh tak aci di situuu

ija ~ ko turun jb col jer..tp apai mancing ari mggu sajork..ko dtg weekN leh lepak lamaaaaa

cendawanintim said...

tido ngan anak peluk2 dulu b4 dia tido kan best....

pehtu asben plak nak peluk kita!!

saya link yer..tq

grow2g3th3r said...

tul tu.. kenapa tak join tidur sekali.

grow2g3th3r said...

kenapa tak tidur sekali..

grow2g3th3r said...

kenapa tak tidur sekali..

SUZIE APAI said...

cendawanintim ~ hiks..tu mmg tak di nafikan..tp jam baru kul 9.30mlm pekehal kan nk tdo awai2...hhehhe

grow2g3th3r ~ awai lagi lerrr.... uhuk uhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...