aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, January 30, 2009

1st Trial...


For display mesti susun cantik2 gitu...baru leh masuk dlm website! Website in progress...sakit kepala nk buat website wei...satu adunan dpt 20pcs. Agaknyer cup yg aku beli ni besar..nk kena survey lagi cup yg cantik2 & berkualiti..tp ni juz sample so hantam saja la dulu..baru nk blajo kan...

Buat masa ni baru blajo 2 jenis topping..satu Chocolate Topping & satu lg White Chocolate Topping....

ni pun tuk display sajer, tak bleh di sentuh atau di rasa...klu korang jiran tetangga & tingkap aku, leh la bagi rasa..sbb member alam maya, juz see sajork!!!

6 comments:

Mata Hati said...

bestnya..yg bulat besar kaler merah tu apa ek..mcm buah guli jer

ija said...

owh..ni ke projek mega ko..bagus..bagus..mcm nilah baru dikatakan menggunakakn degree yang ada..naty boleh dipasarkan ke luar..aku sokong penuh beb!

atie said...

wah...sibuk wat cup cake rupanya emmmm...nampak sedap tu...huhuhu. nape lah kaktie bukan jiran tingkap suzie ye....rugi4

~~ciklinn~~ said...

wah cup cake...... bak mai seketull hheheeh

sihat ker?

cendawanintim said...

cantik dah tu..

SUZIE APAI said...

mata hati~hiks..yg kaler merah cam guli tu buah anggur! mana bisa mau bagi telan guli..

ija~dh penat la keje ngan orang, nk cuba run bisnes sendiri plak..baru jadi 'House Engineer' katanyer...bukan housewife sajer2..

atie~tak per, nti klu dtg Johor..bgtau la, kita jamu ngan cup cake!

ciklinn~seketul jer?? byk ketul pun bleh..mai ler jd jiran tetangga kita..hhhehhe. Buat masa ni, market area JB sajork!

cendawanintim~mekasih..baru blajo2 je ni...ntah bila nk launching..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...