aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, January 22, 2009

panasss

aper yg panas?? ari ni mmg cuaca panas banget. Aku jemur baju 3jam dh kering..aku baru lepas mandi,blum lap,dh kering air kt badan...fuhhh!!! panasss.

Tuk pengetahuan korang, aku baru siap buat cup-cake coklat favor..baru je msk. Lum decorate pun lagi...hhehhehee...lum pandai maaaa...cikgu decorate kek dh jumpa tp lum set masa tuk g blajo..bulih gitu? Owh..camner aku nk buat bisnes ni..tersangat la slow pergerakan! Cam siputtt.....tak per slow2 tapi kualiti......!!! Kualitikahh?? hahahhaaaaaaaa....Ini la SECRET PROJECT akuuuuu itewww..

Esok..aku nk balik Tganu...sambut Raya Cina kahhhh??? Kira bleh la... so, slmt bercuti korang....aper plan? Biar aper2 pun plan percutian anda, TAKE CARE!!!

**psttt...aku tgh happy ni korang sbb
(1) cupcake aku menjadi..harus ader pengisian dlm website nti...
(2)tiba2 plak ader member offer tuk jd runner bisnes kt JB.(tp maish melibatkan accounting...fuhh, mmg muka aku ni tak bleh lari dari buat account kah???) Akan di bincang bersama en apai terlebih dahulussss....mntk approval katanyerrrrr

9 comments:

UnGu VioLeT said...

salam kenal.. salam ziarah kak..

atie said...

Bagus2, belum mula bisnes dah ada market...tak sabor nak tengok rupa cup cakes tuuuuu...Selamat balik kg. Kita pun balik tau..heh heh

izman said...

rejeki jgn ditolak, sebat aje.

cup cake sample punya satu..

kirana said...

huish rajinnnn...ngn 2 hero lagik tu..sempat tuuuu..tak kaco ke deme tu?

my qaseh said...

Wah pndainya suzie..jd dh wat cup cakes..msti happy kan..mmm skrg kt
jb memg cuaca pns kn mlm2 pns..xhujan pn dkt 2 mgu kan..bebaik lek Terengganu lagii yea..Selamt pergi dn balik nti..

SUZIE APAI said...

ungu violet~dh biasa tgk unguviolet kt bloger lain tp lum smpt nk baca blog awak. Nti akak link ye dik..slmt berkenln jgk..

atie~sajer2 kak ti, dr duk umh berperang ngan ank ni...baik cari peluang bisnes. Sbb cikgu sy dulu bgtau..klu nk KAYA, awk kena jd bos,kena jd kuli! hiksss

izman~btul,jgn di tolak rezeki tu..nk plak tgh gawat2 nikan...nk sample?? nti kita master buat decorate kita kasik yer...

kirana~yg kecik lum tahu kacau lagi..yg besor plak, bukak citer otromen kan kaku la dia dpn tv...hehheheh..strategi..

my qaseh~mekasih...bwk qaseh g oliday kt maner? kita tingin nk g "batu layar"...

~~ciklinn~~ said...

wah syiok tu dah pandai wat cup cake... cayalah.......

takper..mula2 mmg pelannn esok dah pandaiii mesti lajusss wat keje..

mama mya said...

x sabor nengok secret projectnye hasil huhuhu mana tau kot2 leh belajor sama hehehe

re = a'ah penatnye dok umah.. tapi tue laa x de dateline suka2 ati jek lah baring2 hehehe sib baik cik mya x de ari nie kalau tidak mesti kena buli..

SUZIE APAI said...

ciklinn~baru gear satu ni ha...pasni nk ikuti kelas tuk decorate kekk plak

mamamya~hiks,mmg nk tempek gambo kt sini tp gambo lum upload lagi.. maish dlm henpon en apai. henpon kita gambo kureng berkualiti la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...