aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, December 28, 2010

tak nak meminta-minta

----n3 ni spesel tuk en apai as a silent reader blog bini dia ni----


'syg nk kirim ape abg kt lkawi nti?'

'tak nk ape2 la..tak de idea...' (sila percaya sifat2 murniku ini..ahakss..ke ada udang dsebalik mee?)

'tak nk request?' (en apai ni spesis suka tanya ape yg aku nk, klu dia nk o/station mane2)

'ntah yek..beli tuk ank2 je. Syg tak pyh la..' (sgt tdk meminta-minta okey..sila percaya)




---------jeng jeng jeng--------------------------------------------------------

pdhal.........................aku dh dpt byk buahtgn dr vietnam ari tu..hikss..thank's papa! Luv u so muchhhh...tp klu tingin jgk nk bwk balik buahtgn dr lkawi tuk mama, sila beli satu set piuk yg kaca itewww...hikss!....(mmg nk kena pelempang aku ni !!!)

6 comments:

Mata Hati said...

mintaklah en apai beli coklat banyak2... :)

sal said...

bagusnya hadiah tu..harap2 dapt..

atie said...

Em.....Corning ware,corelle,vision ...bla....vantage ......bla..... bla.... Tolong bagi senarai hikhik

SUZIE APAI said...

matahati~hiks..tu wajib tuk ank2...

sal~tgh doa la ni..tu pun klu en apai online & bc blog mlm td..hikss, mlm ni dh nk gerak balik..

k tie~best tu klu dpt..tp tak pe la klu tak dpt pun,mahal kan...

LyNn HaMzAh said...

wah baiknya akak...apa salahnya minta kak...en. apai kan baru lepas naik pangkat...murah rezeki dia kak...

SUZIE APAI said...

lynn~heheheee...tak baik sgt puns, mengada ngada je lebih..alhamdulillah rezeki hari ni, tp kena la berjimat cermat..amalan mulia...ecehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...