aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, December 16, 2010

riadah petang

dh tk de benda nk bikin..ank2 pun dh boring duk umah. Maka planning harus dibuat....

en apai : nk g main layang2...?
aku : nak..!! (pelawa mak ke pelawa ank? aku yg excited pulokss..)
aku : along, bersiap cepat..papa nk ajk men layang2...
along qimi : heh, mama?? yeyeye...

sederap je kami dh sampai padang tmpt org main layang2..hukolos...ramai org tuuu..Pelaburan harus dibuat tuk ank2...tp beli layang2 yg murah je...selai RM5..dh ank duaorg, melayang la seploh henggit. Tak pe la...sorg dpt corak ben10, sorg dpt otromen..Sudahnyer aku ngan en apai yg gigih naikkan lyg2 dan main bgi nk rak...ank2 tukang pegang bila dh stabil di udara. Best jgk mein mendaalah ni. First time aku main ni...bila duk usha-usha, baru perasan. Chinese Famili yg ramai bwk ank2 main kt sini, yg melayu dua tiga kerat jer.... maner diorg pegi?

opss..dh dekat nk magrib, patutlaaaa.....Ahakss...maka dgn itu, berangkat la kami pulang rumah. Klu tak ujan, next time nk dtg lagi la main.

Info : View...padang sebelah Jusco Tebrau ajer.....mesti jumpa sbb itu port org main layang2...



sila abaikan gambo yg sgt gelap...iyola, guna camera enpon sajork..pastu suasana dh gelap. Ms tgh suasana cerah, tak terpikior nk ambik gambo..huhuhuhu

1 comment:

zura@iwan said...

seronok beriadah di ptg2 ari ni kan...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...