aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, February 23, 2009

Ronggeng 4

Ahad jugak : Akhirnyer slps berpeleseran di Angsana, dpt la pemancing tegar itu melepas kan gian mereka..kami ke Waterfront city pulak. Aku tak pnh smpi. Maklum la johor ni aku jakun sket! Ciss...aku igtkan best la temapt tu. Nma Waterfront City tapi cam longkang besar ajer aku tgk airnyer..heheheh. Layan gambo jer la, sbb hasilnyer tak der sekor pun. Tapi sorg mamat india tu dpt 3 ekor ikan kelah...besar tapak tangan en apai la jugak!!! Aper2 pun pemancing tegar jgn patah semangat...laen kali mancing lagi smpi lebammmm...So far, best la amik angin kt sini, bukak bijik mata dan bg info kt anak2 yg bertanyer..so, prgram ronggeng berakhir kul 7mlm..

hazreen smpi terberak, ronggeng punyer psl...nasib dia enjoy je & tak meragam

JB Waterfront city, belah sana tu ramai yg mancing...belkg saner tu Singapore..sblh lagi satu tu, tambak johor...tak clear sbb camera henpon la wei..

uda penuh dgn gaya...tapi hasil pancingan tarak kali ni...

en apai....

amar & ibu yg kepanasan...sian duk dlm keta pakai pampers sajork...

Aiseh...dh kul 1, aku nk bersiap...jap agi kan kul 3 nk gerak ke mersing plak...En apai ader meting kt sana awal2 pagi esok. Sok, sbb tahu bini nyer penakut...dan alasan lain yg aku buat sendiri...sbb sayang bini....aku ank2 beranak tlh dipelawa utk ronggeng di Mersing plak....

semoga perjlnn sentiasa di rahmati Illahi...amin...

6 comments:

my qaseh said...

Wah round d world ea Suzie..tp tmpat hasben g mancing ikan tue tk sesuai laa Suzie..memg tkda ikan kot kt ctu..

cendawanintim said...

sakan beronggenggggggg!

atie said...

wah. banyak siri ronggeng nih...hihi

SUZIE APAI said...

my qaseh~hiks...tp ader pla yg dpt ikn kelah tau!

cendawanintim~skali skala...

atie~citer bersiri...sajer bagi ilang boring2

SUZIE APAI said...

my qaseh~hiks...tp ader pla yg dpt ikn kelah tau!

cendawanintim~skali skala...

atie~citer bersiri...sajer bagi ilang boring2

Mata Hati said...

ronggeng tu mkn angin ek...
banyok betul ronggengnye..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...