aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, February 12, 2009

heppi bezday 'suzie'

11 febuari satu tarikh yg bermakna dlm hidup aku sbb pd tarikh inilah aku di lahirkan. Syukur kpda Illahi yg masih memberi peluang utk aku meneruskan kehidupan dia ats muka bumi ini... alhamdulillah. Mekasih tuk suami terchinta,famili & kwn2 yg masih igt tarikh kelahiran ku!Ucapan korang aku kenang smpi bila2. Dan yg pastinyer, Sampai skrg trade mark aku ader nombor 1102..

Bila sebut jer bezday, mesti 2 'H' memainkan peranan ptg..Agak ralat sekiranyer 2 'H' ni tdk wujud dlm life aku klu sambut ari lahir. Org lain aku tak tau la plak..

1) Harapan?? Setiap tahun,setiap kali umur makin meningkat, setiap tu la aku berharap & dan menyimpan azam yg berkobar2...tp sama jer aku rasa. Yg pastinyer pengalaman hidup tlh byk membantu aku & mendewasakan aku tuk menempuhi hidup sehari hari..

2) Hadiah?? pastila dr seseorg yg istimewa. saper lagi klu bkn suamiku tersayang! Sememangnyer tiada yg aku harapkan melainkan kasih sayang darinya. Itu lagi mahal dari segalanya..tp sbgai tanda mengingatkan tarikh itu, ader jgk seprise utk isterinyer ni haa...Thanks papa....


aku suka kotak nyer.......very de keras gitu! klu terketuk jari mau ajer berdenyut..!


ni la isik dlm nyer....dah lama tak tukar purse rupanyer aku ni...hiks..sukeerrr..Tapi aku rasa lagi BEST klu dlm nyer lagi ader isik 5 6 lai yg kaler biru...ahakss...

Sekian.....NS1102

9 comments:

ija said...

hepi belated okq..moga ko, apai n hero2 bahagia selalu

Mata Hati said...

hapy besday...

SUZIE APAI said...

ija~thanks ija..ko pun samer..

mata hati~mekasih..

my qaseh said...

Hepi Bestday to u..mg pjg umur..d lmpahkan rezeki serta bhagia d smping suami tchentaa dn ank2 tsyg ya..

SUZIE APAI said...

my qaseh~thanks kawan..

A.Y.U.N.I.E said...

ns1102..hehehe..memang trade mark dari sekolah lagi...
hepi belated besday!!

SUZIE APAI said...

ayunie~thanks ayunie...hikss...igt lagi ye kamu!

pak ngah rep said...

bule tak aku wish happy belated!! semoga ko kuat melayan hero2 ko!!

kirana said...

suzie,
happy belated
besday!!
lawa wallet..simple..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...