aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, February 12, 2009

mcm dh ramai sgt!

hiks...baru tambah HERO lg satu, aku rasa cam bertambah2 riuh, huru hara je klu g maner2..tp still undercontrol la. Kdg2 je uncontrol..mati akal wei..Ingt senang ke nk handle ank. Hadui...letihhhh....ahakss.

Dulu klu g maner2 mesti tumpuan kt qimi ajer..Qimi itu, Qimi ini..naik sesak napas Qimi agaknyer! Bila dh bertmbh sorg lgi ni, makin la mulut aku tak diam....klako btul. Qimi skrg syok la g mana sbb dia leh bebas ckit. Lgpun dh besor ckit kan..laju je kaki nk melangkah ke depan. Geram aku!! mula la mulut aku ni sebut niyang rapik la kt depan, susuk la, haper2 sgla jenis antu yg dia takut..(pdhal aku pun takut gak. Agknyer org yg dgr pun leh ketawa aku usik Qimi cenggitu,pedulik la..Tapi ader lagi la makayh lain pun cam aku! mana nk thn ank jln bebas tmpt org ramai, kan lesap..)..Bila usik cam tu, dia dtg balik jln sama2,tp kejap ajer pastu kan jln nonong je ke depan! KLu kt umh tu ngikut ajer blkg aku..hish, sabor sajork.

Aku sajer nk tempek gambo2 ms g tesco tebrau ari tu. Sbb aku suker tgk keletah qimi yg makin nakal skrg.




haqimi yg suker buat aksi ntah aper2..klu ader dia mmg tak leh nk control jiwa..makin nakallll.....


hazreen yg masih steady..

waktu ni kami tgh lyn hotplate..ULASAN..Cam tak baper best la hotplate kt tesco tebrau ni, dh la mhl sehenggit compare to tesco lain..sguh kijammm di siteww.. tp alhamdulillah, kenyang jugak!

11 comments:

mama mya said...

saya kalau cik mya huru hara, cakap meowwww haaa lari lintang pukang laa cik mya hihihi..

re = suzie terima kasih.. betul betul betul life must go on..

SUZIE APAI said...

mamamya~hiks, takut kucing okey ler...senang je la klu gitu, bwk kucing g maner2..hehhehe

cendawanintim said...

hazreen so steady lah...

Mata Hati said...

alalalala..tomel tomel nya..cayang cayang bucuk bucuk

SUZIE APAI said...

cendawanintim~steady ler sbb lum phm bebenor agaknye. Nti bila dh besor ckit...ntah ler

mata hati~ kawen cepat2, dpt bby sonot wei

mama mya said...

re = sikit jek x waras huahuahua

mama mya said...

re = betul betul betul gadoh ngan modem agak cam kurang waras kakakaka

izman said...

hazreen tu kecik lagi, nanti besaq sikit mesti blh geng ngan qimi.

seronok kan layan anak2 membesar

SUZIE APAI said...

izman ~ seronot mmg sonot! dah ader 2 boys ni, sorg otromen sorg spiderman.....habis umh aku...uhu uhu uhu...

~~ciklinn~~ said...

hahahhahha tau takper... nak2 esok yg si kecik tu dah besor... mcm linn niha..adehhh habisss jadi tarzan dah ha skrg... hehehehheeh

apapun sonot tau melayan diorg....tapi kdg2 dalam duk sonok tu jadi singa gak heheheh

KV said...

akak ni bila anak dh 2 rasa semua benda tak sempat nak buat. Hahah. Teruk sungguh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...