aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, February 27, 2009

Rompin Part Two

Ragam kami kt bilik, sementara menunggu en apai yg abis program..


Tgh layan macam2 aznil...melompat2. klu terjelepok atas adik, memang aku side kick!


Qimi xcited lebih suh aku buat air tuk dia. dan aku tau, bukan dia nk minum pun...sajer nk main. Dia duk je situ smpi air masak...sabor je aku!


Bergaya mcm bos plak. mmg masa ni aku kena buli! Membara dlm hati mlyn kerenah dia..aku nk tdo lagi pun tak blehh...dah la concuer citer katun jer!!


Beranda bilik hanyer mengadap taman & selebihnyer hutannn...okey jugak! klu ngadap pool, mesti meroyan si Qimi. Klu papa dia ader, bleh la main pool. Klu hrpkan aku sorg mmg tak dapet la...maner nk lyn si kecik lagi, Qimi lagi..mau aku plak yg meroyan kt pool tuuu...


ini la pool itewww...sguh nyaman rasanyer sbb baru lps ujan...tak der org kt pool pun!!

2 comments:

Mak Su said...

tak ujan ker time tu ek?

SUZIE APAI said...

mak su~ujan jgk tp tapi renyai2 ajer...tp nk jln punyer pasai, redah ajer la...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...