aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, March 17, 2009

Tag from 'yanDarwisy yg cun!'

tag yg amat bagus tuk sharing2 gituuuu...Tgh ader aura nk menjawab ni baik aku jawab..hehehhee

Adakah anda mengambil sebarang supplement?
YA


Nyatakan 3 supplement yg anda ambil setiap hari
Mmg 3 jenis pun yg di mangan aku...
1.Jamu Herba Buang Angin - 100% herba
2.Jamu Serapat Mas Cotek - 100% herba
3.Vita-C - CNI


Adakah anda konsisten dgn suplement yg diambil?
yup..everyday. Tapi akan TAK jadi everyday setiap kali aku balik kampung..lupa diri beb bila jumpa famili..heheheeee

Adakah ianya memberi kesan pd kesihatan tubuh anda?
Amat Sangat...


Nyatakan antara kesan @ perubahan supplement yg anda ambil
Badan lebih cergas, ringan, bertenaga,kulit jd halus,lemak2 & lebihan spare tyre tepi pinggang makin kurang & sangat baek nk mampus tuk hbgn suami istri..hehehehe


Berapakah yg anda belanjakan untuk membeli supplement?
-jamu no 1 & no 2 tadi tu, RM 20 setiap satu
-Vita C CNI - tak sure baper sbb en apai yg beli nih..
anggaran sebulan dlm below than RM 100 ler kot.


TAG 5 org rakan anda utk meneruskan penjelajahan "Pengambilan Supplement dlm Kehidupan Seharian"
1) Reptor - ko selalu hidu asap aeroplanekan?? ko mkn suplement tak??
2) Izman - kata nk kuruskan? hah jawab..harus ko terjah farmasi lps ni..hehhe
3) MamaMya - nmpk solid jer, share ler..
4) Nazasfrog - share jugak yer..sy tau awak sibuk..ehheheh.
5) Ciklinn - Dh turun berat badan kan? Ha sila jwn tag hinii...

Buat yan, dh capai berat ideal lum? Ko nmpk cam mantain sajork..hehehee..Eh! gambo Jamu2 klu upload ini mlm bleh? tak jumpa USB lerrr...


ini la benda alah tu..packaging simple mimple sajork tapi isik dalam nyer ngetop!!!


ini bukan tukang jamu tu..ni my 1st hero..sebuk enterpren time aku nk upload poto..

"saya la budak yg sllu kena sekeh tiap kali kacau mama saya ngadap pc.."..

13 comments:

mama mya said...

kakaka suzie kata saya nampak solid.. nampak jek hahahaha kebenarannye tidak kikiki

wokey time kasih akan di usahakan jawab tag nie rasa cam menarik..

re = ha'ah ntah2 pernah berlanggar bahu :)

SUZIE APAI said...

mamamya~jwb jgan tak jwb..

~~ciklinn~~ said...

wah mau try lah itu jamu buang angin.....heheheh yg pentingg serapat... wakakakkakak

huhuhuh ntahlah aku tak rasa kurus2 pun lagi... tapi laki aku ckp dah nampak kurus..

YanDarwisy said...

Boleh x jelaskan tang celah mana yan ni kurus? tolonglah...berat dan makin naik ni.Tapi bagus ya, sgt konsisten amik supplement! patutlah nampak langsing. Aku gak x langsing..langsir lagik ader!

izman said...

ish.3x, kena jawab la pulak.

Zanna_MamaBatrice said...

huiyooo
tu dia supplement mu
tertarik arr ngan jamu mas cotek tu...beli mana tu...he he he

re : try ler....slalu ada kat pasar malam kg melayu and bukit ayam.....

Mak Su said...

makan jamu ek, saya mmg tak reti mkn jamu. harus kena terai test lepas ni :)

SUZIE APAI said...

ciklinn~mkn jamu buang angin tu, asyik kentut jer tau...lawas manjang...ahakss. Tapi bagus la buang angin kan, buang penyakit...

yan~eh! cutting badan nmpk okeylagi tu..leh pakai baby T, kira kurus ler tu..nk langsing kena kurang minum ais maaaa....

izman~hang jawab lerrr...

zanna~nk beli ker? ala, pegi kt Saujana. jln nk ke kota tinggi tu. nama kedai Saujana Herb Enterprise yg bukak sauna, urut, spa tuh..sebutla nama saya..mana tau kot2 dpt discount..jamu tu dia proses sendiri tauuu...

mak su~btul mak su, tak sumer org leh telan jamu..tp jamu tu okey sbnarnyerrr. cm sy dh biasa..best..

Nem0 o0h Nem0 said...

jamu buang angin tu,org lom kawin leh mkn tk??

SUZIE APAI said...

nemo~bulisss....ingredientnyer pun sumer herb..

my qaseh said...

Wsh mkn jamu yea..ptutlaa bseri2 jer muka Suzie tue..memg bgus tue tuk kesihatan kan..Awet muda nnti

SUZIE APAI said...

my qaseh~idak ler berseri maner..org kampung,muka tak kena banyak habuk kota...hehheheh

AkMa said...

hi..sy akma..sy tertarik la dgn jamu2 yg suzie amik tu..nak try la.sy tinggal kat kajang,selangor.camner ye sy nak dptkan jamu2 tu?antara 2 jamu tu yg mana jamu tuk kurus?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...