aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, March 30, 2009

badak sumbu

panas ilang,ujan datang...ujan benti, panas pulak datang...tapi 'rajin' aku tuk update blog tak jugak datang2....byk benda nk update tapi malaaasssssssssssss!!!

hutang update yg pertama ialah nk tunjuk gambo kedai spa&sauna kt "akma", rakan blog kt semenyih. Aku ader janji ngan dia nk tunjuk gambo kedai tmpt beli jamu tu...tp lum update lagih...ampun sih...gambo dh der, tak upload lagih.

citer last week, en apai meting & ader program kt Pd, aku harusss membawa diri ke rumah mil kt kota tinggi...ondeway tu g beli jamu tuk 'akma' yg dipesannyer. Soknyer plak kurier. Aku suka setle cepat sbb klu aku tgu sesuatu brg tu mesti aku nk cepat jerrr sampai...hikss..

aduiii...tetiba malasss plakkk dah..tajuk di atas takder kaitan langsung n3 kali nih!

**psstt...........pagi tadi aku dpt panggilan diterima bekerja! start dis april...baru je itview last week..ni la 1st intview setelah transfer to JB..alhamdulillah terus dapat.

8 comments:

De' Sal said...

syukurlah...kerja apa tu.....

ija said...

tahniah suzi..murah rezeki ko..

Mata Hati said...

tahniah..buleh gok keje akhirnya..
semoge koho muroh rezeki

kirana said...

murah rezki..
dlm kegawatan ni susah nk dpt keje..

Mak Su said...

badak sumbuuu?

tahniah, mengenai i/view kerja tu... moga terus sukses :)

Qasehku said...

Tahniah..dpt keja ktne tue..

~~ciklinn~~ said...

adoiiiii betullah tajuk takderken amengena dgn isi...hahhaha

wah tahniah selamat bekerja yer

pak ngah rep said...

congrat gak la.. suzi.. rezeki tu x ke mana kalo niat baik kita untuk keluarga.. aku tumpang gembira!!
tp ko x rasa tu lawak aprilfool ke? hikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...