aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, August 23, 2010

habuk yilek..baru leh lip lap

umah dh lip lap okey....pagi2 ahad tu, en apai gigih mengelap segala habuk yg mabuk menempek kt cermin tingkap depan...dia punyer ketebalan tak usah stori la kan..buat malu kuarga je!

langsir kena bukak dulu, replace palang besi langsir (ubah ckit kedudukan tuk match ngan langsir baru nti) dan baru start keje membersih. Aku plak, basuh baju & keas dapur. Tahun ni wat kelainan ckit, kitorg sepakat nk psg lampu lip lap..tahun lps tak kosa nk beli. Tapi bila ank2 dh besar ni, tingin plak nk share kemeriahan ngan diorg. Sebenornyer...makpak yg gediksssss...hiksss!!!

Siap survey harga okey, klu bley tak nk la spend duit 'over' tuk benda alah ni. Dr jusco ke the store ke smart...dan sudahnyer beli kt care4 pandan. Dpt la RM23...alang2 kuar shopping baju ank2 tgk2 la skali...bila tgk yg siap ngan ketupat, chantik plak! Hiksss....

layan gambo je la..........

sesi membersih cermin tingkap...


mmg ader guna beli tangga ni..aku tgk pun dh penat...aduiii


sesi memasang lampu lip lap...aku sokaaaaaa....ni dh mlm..


hasilnyer............tak der la lawo benor..tapi buat suka2..layan mood ank2..

hiks.....klu kt kampung guna pelita best kan? Pasang kt pokok kelapa..atau pagor..

3 comments:

YanDarwisy said...

Amboi...rugi ni sapa tak dtg beraya umah suzie...ketupat lip lap mengelip cik mah. Vouge gitu umah suzie.

LyNn HaMzAh said...

amboooi...dah start mood nak beraya nie...lynn pun nak minta mr. hubby pasang lampu lip lap la...

Dwan said...

ok ape daripada takde...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...