aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Saturday, May 30, 2009

mggu exam

fuh....dh 2 weeks bergelar guru..semuanyer aku rasa okey! Alhamdulillah kpd rezeki yg dilimpahi oleh NYA ini.

ujung mggu lepas aku kena gastrik...gara2 time makan yg tdk teratur. Sabtu lps terus down. Nasib gastrik...aku risau gak ter'peknen' ke haper. Hiks...sbbnyer bangun2 tdo terasa loya, pastu muntah, pastu perut tak selesa...tp peknen adalah tak mungkin sbb... aku tau la sbbnyer......! Gatsrik menyerang effect dr aku yg tak reti nk set up time mkn. Last week agak berkejor2, perut manjang je kenyang & aku tak hiraukan bab2 makan. Kelas pun agak pack...natijahnyer...inila jadiknye! sian aku...

so, disweek aku beljr dari kesilapan itu. Aku spacekan sedikit time tuk makan. last 2 days baru abis exam mid term. Wargh...indahnyer mggu exam ni, tau plak student2 ni diam..klu tak mcm aper jer. Bising tahap dewa dlm kelas! So, 1st time jgk jaga bdk2 exam.. conclusion nyer okay! undercontrol...Tanda paper exam, skema, markah sumer dh setle. Tinggal nk buat analisis item je lagik...dh tak byk..tggl satu kelas je lagi tuk geografi..alhamdulillah. Aku bleh beroliday ngan aman. Owhhh...tidak sama skali.. masih byk jgk keje yg perlu di setlekan.

pepehal...khamis ni blk tganu. Sukerrr.....

2 comments:

Mama Qaseh said...

Ht2 lek kg nnti Yang..
Mmm jgn tk mkn k bla tba time mkn haruss g mkn dulu okey..
Jga kesihatan tue wahai Cikgu..
T skit sush tau..
K take care

SUZIE APAI said...

mama qaseh~hiks..tu la pasal. Bila dh terkena, sakit datang..baru nk sedor diri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...