aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Saturday, May 23, 2009

masa tuk tenet

mlm ni tggl kami ber3 ajer. En apai bermalam di tepian pantai...area muara sungai Tiram katanyer. Aku pun tak sure sgt celah maner...aper bikin??? aper lagi....mancing lerrrr. Dah lama dia tak turunkan btg pancingnye sbb bizi ngan keje, so kali ni aku bagi support moral la ckit...(utk perhatian : MLM NI AKU MCM BERANI PULAK NK STAY KT UMH NGAN ANK2. NMPKNYER AURA KEBERANIAN AKU MAKIN TERSERLAH)...ahaks, klu tak harus ke umh mil...klu blk mgu ni, mesti aku dpt mkn laksa johor mil yg sedap itew...tapi, byk benda plak la nk setle kt umah ni...pasrah je la.

Owh...motif on tenet mlm ni sbb nk terjah blog2 kawan di alam maya. Rindu sudaaa...dh lamer tak jengah korang. Aper citer la komer komer sumer..sebelum tu, aku nk tempek gambo2 sambutan ari ibu kitorg last week kt umh nenek tebrau. Kaum2 ibu je cebrate, kaum2 adam gi mancing. Kata pemancing tegar, kilat petir pun harus turunkan joran..tak paham aku! layan sajork...

-------------------------------------------------------------------------------------
Sekitar sambutan hari ibu yg dah terlewat sambut..aku follow jer...hiks...yg penting ader adegan makan!


my 2nd hero, Hazreen...muka blur tak paham pebenda org buat agaknyer....

nenek tebrau...dapat adiah kuali dari mil aku. Memang dia request kuali yg bleh masak 2 bungkus mee...hiks...

ngobrol2, gelak2, makan2.......

3 anak lanang yg tgh membesar..tgh tu my 1st hero, haqimi...malu plak nk amik gambo!

owhh...ini menu..mee+bihun sup, kek, jajan2, kuih2....

gambo adalah tak tersusun, janji aderrrrrr..ahaksss!!

2 comments:

De' Sal said...

Amboi....tak takut ker dok dengan anak2 tu.

meriah betul ya,kami tak sambut pun cuma dapat diah jerk,hi hi....untuk mak nanti balik kg ni.

mintak kek 2 tingkat tu titit.....

SUZIE APAI said...

kak sal~ buat jemput2 2 tingkat jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...