aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, November 9, 2010

setuju tak korang???

Berita mlm ni : Datin Rosmah mencadangkan penyediakan tempat jagaan ank2 di tempat kerja bagi memudahkan pengurusan kekeluargaan & mengeratkan kesejahteraan famili..aper pdpt korang??? Aku rasa klu tuk kuli2 mcm kita semua setuju sgt!!! ank depan mata, dekat, terjamin..

Tapi bgaimana plak side employer? Senak jugak kepala nk mikirkan pasal ni...nk kena sediakna space lagi, mcm2 nk kena setup...

Tapi opinion aku yg tak seberapa nk bergeliga ni----------tak berapa nk seswai...maybe kena tgk scope bisnes company la. Pada aku, masa keje adalah fokus tuk tugas2 & tgjwb yg di berikan!

Tapi aper2 hal pun, Tahniah tuk Datin Rosmah yg byk mbantu wanita2 serta ank2 kecil diluar sana yg masih memerlukan perhatian dan keadilan...

korang rasa.....?????

4 comments:

Ciklinn said...

aku setuju dengan semua diatas... ada pro n kontra...

apapun tahniah pada datin rosmah sebab dia betul2 berusaha untuk kebajikan wanita dan anak2.... peaceeeeee

LyNn HaMzAh said...

hr tu boss ada cadang nak buat nursery kat pej lpp tau...tp kitorang semua x nak htr anak sebab semua dah pergi sekolah...then dia senyap jer kak...

Uncle Lee said...

Hi Suzie, I love your sense of humour, re your profile, 'home engineer', ha ha.
You have a beautiful family.
Sorry my bahasa sebelum Merdeka, very rusty, ha ha.
You have a nice day and keep a song in your heart, Lee.

Nem0 o0h Nem0 said...

bg saje kerja is keje tp kalo ade nursery kt opis pun best gak sbb senang sikit nak tgk anak.tkyh la risau pepe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...