aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, November 9, 2010

puteri harbour-nusajaya

jalan2 kt nusajaya...setelah melihat photoshot dr Rambo@fazrul yg mantop, kami suka suki terjah puteri harbour! view lebih kureng mcm kt langkawi tmpt kapal Dato' Mansor berlabuh........layanz de piccas!

owh..kpda sesapa yg nk pergi sini, korang cari signboard Nusajaya, terus ke Pusat pentadbiran Pejabat2 Kerajaan Negeri tu, then terus nmpk signboard Puteri harbour..masuk sampai dalam..










4 comments:

LyNn HaMzAh said...

hehehehehe...tempat kesukaan kitorang melepak gak nie...kan best kalau dapat naik kapal tu kan kak...

Fieza79 said...

best ehh tmpt tu mcm kat Langkawi..lbh kurang la..

Wati3qv3 said...

nampak gambar mcm pi bercuti2..

cantik tempat tue

SUZIE APAI said...

lynn~hiks...tu la psl..tp tak der pulok org yg nk ajak naik..huhuhuu

fieza~lebih kureng la...tp lngkwi besar lagi

wati~hiks...jln2 je.Tak g oliday pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...