aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, November 24, 2010

mode : mute blog

hiks...mute seketika..ari ni igtkan nk meriahkan balik suasana blog ni, hrp2 berjaya la aku mhapdet dgn jayanyer..

dh seminggu lebih tak bukan tenet kt umh! mmg dh bersawang labah2....


mcm2 kekangan yg di lalui..semuanyer atas dasar mementingkan yg lebih penting dr yg penting!!

Aku tak hilang jauh yer kawan2...(pd yg bertanya nape sepi je blog ni)..cuma mengejar waktu 24jam yg dirasakan tak pnh cukup.


Mmg cukup kalut+penat semingu ni...meh aku senaraikan satu persatu..


1) Isnin -rabu = terpaksa balik Tganu secara tiba2 apabila mdpt berita 'pergi'nya seorg pak cik sblh ayah yg mngadap Illahi...di tambah lagi dgn berita sepupu lelaki yg eksiden sehingga koma 2 hari di hospital KT..

2) khamis -ahad = aku di landa angin kus kus..hikss..bab ni yg tak bleh blah..nti la stori mori di lain n3..

3) ahad - isnin = me'redeem' balik penginapan di hotel selesa, jb....ini hadiah cabutan bertuah ari tu..baru nk pergi wei...



memang satu mgu yg mencabar fizikal & mentallll.............

5 comments:

atty's said...

bz nya suzie..takpe nanti ade mood leh hapdet blog..laju2 ye

Mak Su said...

tak per, one by one :)

zura@iwan said...

ada yg scara x sngaja blaku kan...apa2 pon kena byk bsbr....

atie said...

Takziah buat suzy dan keluarga.Take ur time suzy, eh, pindah rumah baru tak masuk senarai ke????hikhik.Nanti n3 rumah baru tau

LyNn HaMzAh said...

x per kak...nanti ada masa update la blog yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...