aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, April 21, 2009

luv u

gilos aper n3 kali ni. Tak pe la. sikit pun aku tak kesahhhh...

jiwang karat skit ini malam..ntah aper2! Padahal byk siot citer yg nk di khabarkan... citer psl majlis kawen Ogy kt umh pengantin pompuan lum update lagik.

eh! Naper 'luv u'?? Hah...n3 ni aku tujukan khas buat en apai..asben aku tercinta! Walaupun makin 'bonc**' tapi rasa makin sayang gitu. Hahahahaaa...

ayun, along, abg long, perul, apai, 5rul, nizam....aper2 pun yg korang panggil, dia adalah orang yg sama. Orang yg aku sayang. Paling sayang slps mak ayah aku! (Yg lain syg jgk tp sipi2 je la..) Terlalu bermakna dan bererti kehadirannya dlm hidup aku. daripada mengutuk,bergaduh,berkawan,bercinta sampai la dikurniakan 2 org hero yg tgh m'besar, dia terlalu m'hormati & m'hargai diri serta jiwa aku! Sememangnyer dia tiada tandingan...terlalu hebat! he's my prince charming...

Setiap perilaku,ketegasan, sikap dan pengorbanan nya menjadikan aku insan bertuah atas muka bumi ini. Tak ternilai dgn kata2 betapa hebatnya dia mengotakan janji2 semasa diluahkan, sesaat slps kami di ijab kabulkan................aku mmg beruntung. Dia lelaki terbaik pnh aku temui. Serasa diri ini byk kekurangan utk di gandingkan dgnnya tapi inilah hakikat. Tidak putus2 aku pjtka doa, bersyukur kepada NYA krna menemukan aku dan dia...

Semoga kasih sayang ini akan tersimpul rapi selamanyer. i luv u so much......
-----------------------------------------------------------------------------------

siang tadi aku ade misi. En apai yg pastinyer sentiasa di sisi m'beri sokongan padu. Mula2 kami bergerak ke kota tinggi, then ke satu tempat yg perlu di rahsiakan buat masa ini. Owh, tuk info terbaru korang sumer...aku dh resign dr opis ari tu, atas alasan suker2 je kot. Heheheheheeee...Sajer nk bagi peluang kpd insan2 lain. Mungkin ader insan yg lebih serasi...atas sbb musabab tertentu, aku hntar jugak hazreen & haqimi kt umh pengasuh. So, ari ni hanyer aku & en apai berdating...hanya berdua..hiks, mcm baru kawen je kan papa???? Owh...merepek sudah...

alamak, mengantuks la pulak...chow la korang..
------------------------------------------------------------------------------------

SEBELUM TERLUPA : JEMPUTAN INI DI TUJUKAN KPDA PEMBACA2 BLOG AKU...

"UNDANGAN KE MAJLIS PERKAHWINAN ADIK EN APAI(ADIK IPAR AKU LE TU) PADA 26/4/2009 DI KEDIAMAN MAK MERTUA AKU DI ALAMAT NO 26, JLN BENDAHARA, TMN BENDAHARA, 81900 KOTA TINGGI, JOHOR"...

12 comments:

Mata Hati said...

whatever, ur husband still best of the best..
4.5 star for en. apai...

MaMa3H said...

suzie-nak tengok color oren tgk kat sini yer http://arenaboutique.fotopages.com

~~ciklinn~~ said...

lor sudah benti keja ka.... takper2.. nanti duk umah chat dgn linn...hahahhahha kita bergosip tingkap na...

A.Y.U.N.I.E said...

aiseyyy kak!!!awat tak sambung citer tue..tak sampai pun lagik klimaks nyer..dah terus ending, camno tu?

mama mya said...

semoga berbahagia selamanya.. waa jauh tue nak pi johor :)

ija said...

aku ucapkan all the best buat ko okq..

atty's said...

seronok kan kalo gi dating lagi ngn suami tersayang..

Mak Su said...

luv is cinta :)

tq for the invite, ckp terus-terang ler supaya tak tertunggu2 ek. rasanya, hardly nak sampai tu... agak jauh bagi maksu, dan blum gaji ;p

apa2 pun, tahniah buat pengantin barunya :)

greenapple said...

aik??puji en. apai melambung2 ni..ade ape2 kisah menarik berlaku mlm td ke??hehehe...

SUZIE APAI said...

mata hati~thanks for de stars..tp en apai jrg baca blog ni, up melambung pun dia aper heran..

mama3H~nti kita layan itu website hokey...

linn~a ah dh resign...tak leh nk go on la ngan nvironment keje yg hampeh...

ayunie~ko nk yg klimaks ajer...hiksss..kan klu akak smbung jiwang kang, nti ko baca sebelah mata pulakss...heheh

mamamya~ala..tak jauh, johor je pun..bukan jordan wei..hhaha

SUZIE APAI said...

ija~tahnks ija...aku masih m'cari peluang yg agak selesa...sbb sbgi staff kita ader hak utk keje dgn nvironment yg lebih selesa...keje byk tak kesah..tp cukup la tak facing ngan org2 yg tau hormat orang..kan?

atty~btul la tu..tp kepala asyik igt anakkkk ajer..

mak su~tak pe la kak...klu berpeluang datang, sila la..jgn segan2..

greenapple~wanie, ko jgn nk melucah pulaks yer...hehehhehe..
kdg2 tu kita kena luahkan dgn kata2 aper yg kita rasa...kan?

Qasehku said...

Luv's Forever for both of u..mdah2an aminnn..
dah benti keja ker?
K tkpelaa mgkin x sesuai ngn jiwa kan..
Da rezeki t dptlaa keja lain t..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...