aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, April 20, 2009

april yang tak best

aper aku nk bebel ari ni? Tgh tak der mood tapi dari jadik tunggul kayu kt sini baik aku coretkan sesuatu. Yang boleh mereleaskan tensi aku!

April tahun ni tak best...aku kena berhadapan dgn satu suasana keje yg hampeh. Keje ok, envrnment FAIL!! Aku masih menunggu suatu perkhabaran lain..atau paling tepat lagi rezeki lain. Harap2 aku di terima...tapi cabaran yg perlu di hadapi blum tau lagi. Berserah saje.. Manusia yang bengong ader di mana2. Manusia bodoh sombong pun ader di mana2. Bila berdepan dgn mereka2, sifat sabar harus tebal dlm diri...klu tak..hancusss. Mcm kata en apai, Hidup ini sdh tertulis...bila sampai ke satu2 selekoh yg penuh liku2 kita perlu laluinyer. Sama ada kita suka atau tidak. kerana waktu itulah keimanan kita teruji.

Kdg2 kita malas nk pikir dan menurut shja kemahuan alam...tp smpi bila? Smpi bila kita nk laluinye tanpa sebarang tindakan....???

Aku sudah merepek ke mana2 ajer...maner yg tak paham tu, ignore je la...kdg2 tu nk gak luahkan rasa jiwa yg berkeladak.............

sekian terima kasih...i'm not happy for dis april......

10 comments:

kirana said...

bulan april ialah bulan aku dan asben..ko kata tak best???? hihiihi

Mak Su said...

maksu pun, tak berapa heppi in the month of april :(

SUZIE APAI said...

kirana~april ko best la....april aku ni yg tak best. Selamat berapril ngan asben la yer...hehhe

atty's said...

april bagi kty so -so je..

SUZIE APAI said...

mak su~sama la kita...kdg2 kita kena pikirkan tuk sendiri jugak.. drpda m'benarkan org m'ambil peluang ke atas diri kita..kan?

atie said...

Emmm...masih angin tensi di bulan april ku suzi...huhu

roslee said...

hehehe..aku tau kenap hang jdik xbest april ni..

roslee said...

hehehe..aku tau kenap hang jdik xbest april ni..

SUZIE APAI said...

roslee~klu dh tau kira okey & orait la...harus ader perubahan.

AkMa said...

same la..bulan ni x best..bnyk menda2 yg x best jd..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...