aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, September 22, 2010

ehem ehem...

selamat hari raya utk kengkawan blogger2 yg terjah ke blog ni...cun tak gambo raya aku??????...hiks...!!!

byk stori mori nk update.Tp tak sempat lagi..nti la citer satu persatu..omputih kata one by one la..hampir 3 mgu tak online. Tenet kt umah dh naik habuk..hehehheeeee..

aper2 pun, raya tahun ni ada best dan ade yg tak bestnyer...Best sbb leh jumpa kawan2 lama kt kampung, begitu juga ngan sedara mara. Yg tak best plak (yg menyedihkan) dgn kembalinyer atuk ke rahmatullah pada 19 Sept baru2 ini...Alfatihah utk beliau..

Keylah..tak semapt nk update byk2...ader keja harus di setlekan kt umah..

babai korang..rindu nk terjah kwn2 blog!

4 comments:

Mak Su said...

gitulah kehidupan kita ini kan..ada kala happy, tetiba ada kesedihan menjelma. al-fatihah utk arwah atuk.

selamat hari raya :)

cheqna said...

salam
wat la keje yang penting tu dulu
nanti sesenang melawat la kawan2 ye kat blog..=)
psstt..cantik gambo tu...

YanDarwisy said...

Jgn lame sgt cuti dr berblog..rindu nak kongsi citer.

SUZIE APAI said...

mak su~terharu bila tgk mak su tgglkan komen. Igt dah tak der sapa nk terjah kt sini..sbb dh bersawang! Lap u la mak su..

cheqna~pasti.....terjah menerjah la sesama kita

yan~yooo...aku ni ikut mood & kerajinan..mcm ko jugak..hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...