aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, September 22, 2010

30 Ramadhan = 32 tahun

hambek ko...tak agak2 highlight umur laki aku kt sini.. hehehhee!! Ader kena pelangkung aku mlm ni. Ciss...bukan nyer artis nk cover2 umur berapa..hehheheee.

okey..hepi befday to you...hepi befday to you...hepi befday to en apai...hepi befday to youuuuuuuuuu...

Esok nak raya, ari ni plak befday dia..jenuh aku memikirkan present tuk tahun ni. Mcm2 idea timbul..tapi akhirnyer semua tak jadik. Yg jadik cumer.....nti kt bawah aku bgtau la..

kronologi adiah befday tahun ni..(sedikit mereng okey, siap ader kronologi gituu)
1) aku plan nk letak lilin atas lemang pd mlm raya tu..biar en apai tiup, tp tak jadi sbb tahun ni tak buat lemang..
2) aku plan nk buat kek coklat tapi tak jadi sbb bulan posa tak leh rasa..hikss..padahal mim alif LAS..
3) aku plan nk beli kek dan nk wak juadah buka posa tp tak jadik sbb adegan tragis drpda haqimi ptg tu..lgipun en apai plak balik awal ptg tu.
4) aku plan nk suh ipar duai sediakan kek, nk buat seprise kt umah atuk tp tak jadik jugak sbb memasing ader hal..
5) aku plan nk anto bunga kt opis dia tapi ta jadi sbb dh pnh guna idea ni..tak best la copy paste idea dulu2 jer...hiksss

akhirnyer....

aku : abg nk adiah aper tahun ni..
dia : ntah..syg nk kasik aper?
aku : ala ckp la, abg nk aper...????
dia : aper2 je la...
aku : syg beli kasut nak???
dia : bleh...warghhh..bagus jgk tu. Save duit abg..mmg nk beli kasut pun..
aku : cittt....nti kita g sama2, syg bayar..syg budget RM100 je..klu lebih abg tambah la...hahhahaaaaaaa
dia : bleh...


di pendekkan cerita...sewaktu balik kota tinggi, kitorg sepakat g kedai kasut...setle part adiah miah ni. Tp yg tak bestnyer, harga kasutnya RM99.90..mmg budget guna habisss. Kijammm btul..balence seposen..hampeh tullll!!! Sgt tak aci okey..kasut dia paling mahal!!!

3 comments:

YanDarwisy said...

ha..ha..ha..yg penting dibeli dgn kasih sayang. Wahhh gitu. happy besday suzie's hubby!

LyNn HaMzAh said...

hahahahahaha...
en apai sajer nak dera akak...
anyway happy belated birthday utk en apai...

SUZIE APAI said...

yan~mmg penuh kasih dan sayang la...saper tak sayang laki wei.... botak ke, buncit ke..sayang banget!

lyn~hiks....nasib badan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...