aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, August 25, 2009

down.....

dah 3 ari mood aku tak menentu....aku pun tak sure naper jadik camni. Harap2 cepat ler okey.

ari ni agak memboringkan.........sepatutnya aku sonot sbb rest kt umh, gaji tetap jalan...tapi sume tu ckit pun tak m'happykan aku..mungkin tak kemana-mana la kot cuti sekolah ni sbb my big boss very2 de sibuk.

1st Ramadhan & 2nd Ramadhan, sambut kt Tebrau, umh nenek sblh en apai. Berbuka ramai2 mmg seronot tp tetap ader kekangan bila dh ader ank, tak leh nk enjoy makan sesedap hati. Sesuap makanan, di selangi dgr sesi kejar mengejar, angkat mengangkat! Maner tak nyer, sumer barg nk di pegang, ditarik, disentuh....itu la hazreen. Naisb qimi pandai bawak diri..bila dh jumpa kawan, lupa segala..budak2..

Berbuka hari ke3 kt umh aku. My mil & famili en apai memenuhi ruang makan, klu tak, aku ngan en apai ajer! Menu adalah pilihan aku, laksa tganu yg kuah lemak warna putih tu..nk kata mabeles sgt langsung tak, sbb dh lamer benor aku tak masak! Hasilnya agak suam2 kuku...belasah ajer la. Tiada gambo yg di snap sbb not in mood to bergambo gambi.

Owh..Ramadhan ni umh aku di serikan dgn sorg tetamu yg bakal menetap kt umh ni di sebabkan urusan kerja..saper lagi klu bukan adik en apai yg masih tercari2 peluang kerjaya yg mengebestkan!!!!!!

dah la..sekian...masih downnnnn

5 comments:

kirana said...

sampai ayat last aku tak tau pasaipa hang down

ada anak kecik mmg makan tidoq tak senang

YanDarwisy said...

Alahai..kamu ni jgnlah down poser2 ni tau. tak best arrr...

AkMa said...

nape ni zie..tenang kan fikira dulu yer..nanti ok lah tu..

Mak Su said...

naper boring tu?

anak maksu pesan laksa plaks petang ni....

SUZIE APAI said...

kirana~hiks...emosi kdg2 terganggu. Dah okey beb..

yan~uhuhuuu...i'm okey dahhh

akma~yo yo it's me...dah rileks dah ni..

mak su~laksa best jugak buat buka posaa...masak jgn tak masak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...