aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Monday, July 13, 2009

agak kebizian

terima kasih pada kengkawan yg sudi2 terjah blog ini...yg tinggal komen tu pun mekasiiihhhhh....tak terreply lagi. Aku tgh konpius tahap cipan berendam ni!!! aku pun tak tau maner satu... AKU YANG KEBIZIAN MELAMPAU ke ataupun, AKU YG TAK RETI NAK BAGI MASA 24 JAM YG TUHAN ANUGERAHKAN TU...owhhh......tensi siot...jap aku listkan aper yang membizikan diriku...

1) nganto budak2 tarian bertanding kt angsana, jb
2) kena layan game hoki sekolah...
3) serangan his**ria kt sekolah (ni buat aku terlebih penat sbb campur takut skali nih)
4) kena buat soklan2 tuk ujian 3 b4 final exam (pun penat jugak). Geog 60 soklan tuuu..hiks, ini lum siap..(en apai! sila tolong bini mu ini...)
5) ader plak sedara dtg umah. 2d3n pakej percutian kt umh aku..
6)kena jadik guru bertugas tuk seminggu..
7) bertandang ke rumah pengantin baru...
8) kena buat minit meting tuk Panitia geog...owhhh......

ahaksss.......mmg tak cukup masa la wei..tulun tulun...sesak napas dh ni. Bila dh sesak napas mcm ni, aku biasa nyer mengambil keputusan tuk layan kartun ngan ank jer...malas nk pikir. Sudahnyer keje aku jadik maanyyyaaaaakkkkkkkkk nak mampusss!

9 comments:

YanDarwisy said...

Aku pong sibukk juga. Adoiiii...sgt bzzy ho!

Mama Qaseh said...

Hehe laa ciannya..memg busy tu yang..manyaaaak nya keja kalu sya haruss botak kpala nk fkir mcm2 huhu..
Pepn be cool n sttle down satu prsatu ok..
Kesihatan kna jga juga tau..k take care Cikgu..

atty's said...

penuh jadual suzie hah..takecare..ye

atie said...

Biasalah tu suzie, kadang time kita sibuk nih macam2 duk menyerang....kira pakej lah tu....

nasazfrog... said...

perghhh banyak betul agenda ko,, beb aritu aku g tapi dah tutup la,,, ermm kena tunggu akan dtg punya..

SUZIE APAI said...

yan~sebuk sampai tak hengat dunia...tapi tetap tak kayo aku ni! ahakss..

mamaqaeh~iyoler...sama2 le kita

atty's~pack mmg pack..tp nk buek camno...dh tggjwb..

atie~uhuk uhuk....kak tie mesti paham kan....mcm2 kijo wei

ina~dh tutup ker? bistu bila plak leh apply?

watie said...

nak aii wat pernafasan mulut ke mulut ke keh keh keh keh.. selamat bekerja :)

Mama Qaseh said...

Yang still busy lagi ker..lama menyepi dah ni hee..winduuu

Mata Hati said...

cekgu suzie.. update lah lagi. windu lah nok bace celoteh cekgu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...