aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Thursday, July 23, 2009

22 july...

sempat jugak mencelah utk mencoret sesuatu..iyolah, perkara yg istimewa harusla dicatatkan dan diingati supaya kngan tetap bersemi selamanya..ahaksss! jiwang sudah....

sajer2 nk wish tuk diri sendiri "hepi luv anniversary"!!!!! dlm idup aku ader 2 anibersari...bukan sbb kawen 2 kali yer tuan2.....jadik 2 anibersari sbbnya, aku tetap akan igt tarikh aku dilamar utk menjadi aweks(single kena ader s..bukan maksud en apai bohjan di waktu itewwww) kpd suami aku sekarang...anibersari ke 2 haruslah time kahwenkan..

so, ari ni masuk tahun ke 7 aku bercinta ngan en apai...keindahan tu toksah cakap ler..harap kekal hingga akhir hayat..tahun ni tahun ke 4 hubungan suami isteri. Owh...baru 4 tahun wei...alhamdulillah, masih di beri peluang dari yg Esa dalam melayari hidup berumahtangga. Syukur.........Kali ni tak der celebrate meriah bagai cuma.............aderlah something yg tak dpt dinyatakan disini. Ala, mcm siti nurhaliza tu la...biarlah rahsiaaaaa..poyo jer heh ikut artiss! ahakssss...Yang paling aku terharu bila en apai masih mampu mengingatkan tarikh sejarah kami ini..luv u la papa!! soooooo muucchhhhhhhesssss okey..
*************************************************************************************
okey, ni citer psl keje plak..huh...dah 3 mgu seklh aku kalut dgn hal2 histeria..klu korg pasan dah masuk paper dah..surat kabor cina, utusan, metro..mcm2 citer...aku tak sure tgh musim ke haper..tapi agak kritikal. Yang kena agak ramai...bomoh melayu, cina dh dtg tapi tetap tak jalan...haper kes aku pun tak tau....aku tak nk citer lebih2 sbb aku bukan la peminat mistik..aku kurang keberanian, bukannyer takut....natijahnyer, bila kt seklah, semua cikgu berteman..nk g solat pun berteman..pelajar2 toksah cakap ler, skali kena hampir berbelas orang. Cikgu cikgu pun dh bleh jadik part time bomoh. Bidang terjun.. tapi aku mmg tak dekat. Budak terjerit terlolong sblh kanan, aku lari sblh kiri...elakkan diri wei...

yang aku rasa tak best, bila ader pelajar cakap..."cikgu, cikgu takut yer, saya selalu tgk klu ader bdk2 kena, mesti cikgu lari pergi tempat cikgu2 lain...".."huh..saya bukan takut, sy malas nk layan, nti diorg tarik2 tdung saya, tanggal kerongsang cikgu...awak nk ganti??"....

hahahhaaaaaa.....jwpn tu jer yg terlintas dlm kpala otak aku...ahaksss..Control macho wei...nasib pelajar india yg tanyer, klu pljr5 melayu, mesti dia tau aku goreng.....hehheheheeeeeee.....

sabor jer la.....tak tau bila semua ni nk berakhir...bukan aper, aku tgk muka cikgu2 sesi pagi yg otai2 tu pun, dh naik menyampah+penat+kalut+fed up+ntah aper2...aku yg cikgu2 baru ni folow dari blkg ajer...

chow dulu....

4 comments:

Mata Hati said...

semoga kekal abadi hingga ke akhir hayat

YanDarwisy said...

Huih..takut gak erk histeria ni. tapi Yan pun selalu gak minor histeria. Time balik umah, pastu si kecik buat perangai...dahlah penat! Menduga tul!

atty's said...

kty pun nak ucapkan happy aniversary dilamar jadi awek gak .eekekkekke

SUZIE APAI said...

mata hati~thankss....

yan~huh...ngan ank2 histeria sokmo!

kak ti~mekaish kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...