aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Tuesday, June 29, 2010

anak lanang & karpet..


uhuk uhukk..nk marah tak berbaloi rasanyer..time en apai out station ni la, mcm2 hal yg jadik! rumah ala2 tsunami gitu...adoyaiii! anak lanang..(org jawa tau la aper ank lanang nih..)

tgh syok2 mjamu selera mlm tadi, tiba2 hazreen hilang dr pandangan mata...
MIA kejap..diam jer, mesti tgh syok buat something la tu...lantas....

aku yg tgh mkn kt dapur : alongggg...tgk adik kt manaaa....(qimi tgh tgk tv)
2 saat lps tu, dia jerit..

qimi : mamaaaa....azeen buat tumpah belon atas katil mamaa...
aku yg masih cool : haaahhh??????...panggil adik siniii...heeeeeeee korang ni macam2!!
nana (sis in law) : tak la kak...kt karpet kot..
aku yg nk temperature dah naik ckit, terus bangun pergi tgk...nahhhh hasilnya....huhuhuhuuuuuu....nak nangis pun ader..!! Geraaaaaaammmmmmmm!!!!!! Nasib dh nk siap makan..


tapi gitula hakikat ader ank kecil..yg tgh riang mbesar. Tak tahu aper..yg diorg tahu nk explore jerrrrr........

sian aku...maka mlm tadi jugak gigih m'cuci! Nasib tanggal..tp kesan nyer still nampak...

haqimi sebuk nk interprame time aku nk amik gambooo....

en apaiii!!! ganti baruuuuuuu......???? hiksss tetiba plak.. dan tuk hazreen, bila dh besar nti, ganti mama karpet baru....ada pahammmmmmmm!!!

3 comments:

MaMa3H said...

sob...sob...biasalah kalau ada anak kecil..betul2 menguji kesabaran kan....

Diarihatiku1976 said...

mcm tulah karenah ada anak kecik.. takpelah.. nak marah pun dia takde akal sgt lagipun.. cuma boleh tegur dan beritahu jgn buat lagi kan.. hahaaksss

SUZIE APAI said...

mama3H ~ uhuk uhuk....masih sayu lagi bila terpandang karpet tu...

diarihatiku1976 ~ salam kenal... btul la tu...marah kt diri sendiri ajer lerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...