aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, August 8, 2008

ucapan tuk korang-special N3

En Safni - terima kasih ats tunjuk ajar! Hrp2 ko dpt bukak firm sendiri nti...cara ko handle staff pun kira bagus yop! kitorg sume enjoy je dpt bos cam ko...okey la tu, cuma jgn duk bolok2.. mekasih nooo buat party droyan ari tu...tahun dopan jomput lagi la heh....! hah, sebelum terlupa, jg kesihatan diri, kurgkan buat "pembakaran terbuka", sakit dh nk menjelma dah tu...jgn smpi kena 'badi' bypass pulok....lastly, mohon maaf andai ader slh silap terkasar bahser spjg sy jd staff awak deh..
Wati - aduhai, ko plg byk jasa ngan aku..tak terbalas ilmu & tunjuk ajar mu Ti wei. Drpd aku zero ilmu2 conveyancing & hal ehwal firm ni, smpila aku tau (aper yg aku tau la) mcm2.. hikss, mekasih jugok sggup lyn soklan2 bodoh dr aku, berkongsi gossip2 hangat di "pasaran", suka duka & sbgainye la... i lap u la Ti..keep in touch deh..blk Tganu contect2 la. Tabah menempuhi dugaan hidup, aku tau ko seorg yg cekal & tabah. Yakin pd pemberian Tuhan kpda hambanya.....itu la yg terbaik untuk kita..halal sume mkn minum & ilmu2 yg di berikan...!
Zureen - Ratu memetir ni! ko mcm mak nenek la kt firm ni. Klu menyepi tu, diam je duk celoh meja..skli ko bersuara, trauma zac..hahahaa! bila ko nk abis degree ye? ilmu saman menyaman dh tahap 'dewa' ko ni...cari la ilmu lain plak...kembang2kan scope kerjaya! akak doa ko sukses di masa depan. Nk kawen tu jemput aku ni ha! Jgn lupo...maaf andai ader terkasar bahser, halah andai ader termakan minum! keepin touch..
Elli - Ko murtad johor kan? aku smpi la ni masih konpius camner ko bleh ckp tganu! siap borak kuala berang tuh...aku pun fail! ko nyer calon org tganu ker? layan je la eli oi...hah, kurangkan 'ke blueran' dlm pala hotak ko tu....hahahhaaaaa..........pepehal, kawen jemput! mntk halal, mohon maaf ats segala2nye deh! Walaupun ko bulat tp ko comel la eli......statement ikhlas nih! keep in touch..
zura - byk kali aku kena kelentong ngan ko! huh, kaki kelentong siott minah ni..dulu masa ko masuk aku interviu ko kan? comel je ko ms tu..ntah2 jwpn ko ms tu sume kelentong! lawak la ko ni, hhahaaa.. k, zura..kuatkan smgt dlm menempuhi dugaan hidup! Yakin la ader hikmah tersembunyi ats aper yg berlaku...aku tau ko frust nonggeng la ni, tp ramai lgi wei lelaki lain, zac kan ader..ko jadi la janda jenny plak...hahahhaaa...ok, maaf & halal sumer nyer la..keepin touch!
zac - mekasih zac, byk tolong akak g bank, beli air, beli mknn...ko mmg baik la! Teruskan kualiti keje yg ader. Ko kan hrpn nusa bangsa skrg. Jgn stress2, buat keje rilek2 ajer...Dlm ramai2 staf, ko la penyeri yg tiada gantinye..hahahaaaa....psstt...zura tgh free tu, ekjas la smpi dpt...ahakss.. ok, keep in touch..akak mntk maaf klu ader slh silap, termkn terminum yer... wei, bila nk dpt kerusi baru? hahahah......tu la satu2nye janji2 palsu yg aku tgglkan tuk ko....ko sorg je tau, yg lain tak dpt janji tu...bertuah siottt.....
nisa - ko pun sama, mekasih byk kali tolong akak g bank, cover keje2 akak, tolong beli srpn ms aku mabuk ari tu & mcm2 la..mcm susahkan ko je kan. Ko mmg baik la nisa..thank you ye.. kawen nti jemput, halah sume mkn minum, maaf andai ader salah silap!
asty - mekasih tolong beli ikan terubuk ari tu. Fresh lagik! lps ni bleh jadi pramugari terus la kt KLIA tu, senang nk balik...hahahaa....jahat aku! st, keep in touch jgk..sy doakan awak dpt jgk 2nd bby nti..
shah - hah, ko pnh ckp takut kat akak sbb akak garang yer...hehhee, zac dh pecah rahasia, sila luku kpala dia skrg.. I sbnrnyer tak garang la u. cuma dlm keje tegas je...hehheheee....keep in tocuh jugak....hah, mekasih anto akak smpi umh ms ondeway blk dr perak ari tu...drebar tip top!
k liza - hehehee...she a lawyer! bos zureen & zura ni..kak, sy juz nk mntk maaf la dulu2 pnh terkasar bahasa, hehehe....poyo je kan! iyo la, sy kan tegas dlm buat keje. so, no main2 ler..pepehal pun akak mmg best, sllu banjer mkn! semoga suksess dlm kerjaya okey...
azwa + nor - juz keep in touch..sori ader slh silap yer...

ini la n3 khas tuk korang...dh baca tu tak reti2 nk tggl komen ker? korang baca ajer kan..aku tau..so, ni la sedikit sbyk ucapan yg aku dedicate tuk korang seme2...thanks tuk sumer..!

3 comments:

viruspadu said...

ucapan untuk aku takdok kah?

elle said...

tenkiuk 4 d msg..huhu..sadis..sunyi lak opis takdek suare gelemok2 mu tu..mu t0ksah mikir la mane ak blajo ckp kuale berang..kie kan malaysian..huhu..stay keep in t0uch keh?

Shah said...

kakSuzy. waHh, cepat dah d blog kan. haha.. Zach mmg, bagi tau jgk. ihihi..

guess i'll b missin ur jokes yg spontaneous & funny sgt. dah la kakSuzy salu cepat berada di tempat kejadian (tempat makan). now mesti x laku sgt foods dlm office. xde org abiskan. sorry farewell kakSuzy saya takde. gi Court masa makan² at DePalma SACC & gi Ampang plak d next day. mesti kakSuzy nangis² aritu. hikhikhik.. :p

all the best, take care & be well.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...