aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Wednesday, June 18, 2008

flashback 6 months ago!

hehehhee....problem aku sejak dr kecik lagi, bila dh jumpa sesuatu mmg jakun tahap cipan berendam ler..skrg ni aku jakun psl blog memblog nih..so, b4 aku terjah dgn lebih ganazs lagi as a blogger, elok jugak rasanyer aku flashback balik what's happen in 6 months ago.. sajer2 la kan, mgkin yg dulu tu aku tak sempat nk coret kt maner2, so bila dh ader blog sendiri + pulak kerajinan yg dtg sekejap2 nih, aper salahkan aku memblog kan diri...hikss.. owh, sguh aku tak buta IT lagi..hahhahaa...Ok, tuk si rep 'cikly' ko yang suh aku create blogkan? so ini la hasilnyer...tepuk la tuk aku ni ha..Actually kengkawan aku kt uum dulu ramai yg duk ader blog ni..tp jrg sgt aku baca blog diorg, but one day...aku jumpa blog diorg giler best...mmg best giler la!!!..giler la korang..mmg giler. hikss..antara blog yg jd penaik smgt tuk aku berblog ialah viruspadu (aku la yg g umh dia ari tu smpi masuk longkang...hiks..cinabeng tul longkang tu), rep cikly, ija...dan ramai2 la lagi aku lupa...so gitu la ringkasannyer..
ok, so whats happened 6 months ago???
***Januari 2008 - Bulan yg byk travel...convention kt KB, trip to Bangkok..Dan bulan ni jugak bulan kesedihan aku sbb baru lps gugur 2nd baby..buat D&C kt DEMC..
***Febuari 2008 - Bulan ni aku peknen lagi..fuhhh..Syabasss!!!! aku byk MC sbb mabuk alahan + sakit kesan D&C...bln ni dpt adik ipar baru means mak ayh dpt menantu..Befday aku 11/2, abg bagi present Handphone Sony Ericson..sonotttt..
***Mac 2008 - masih mabuk teruk smpi mak tganu dtg jenguk...nk bwk diri tak larat..sumer2 keje abg aku yg tercinta yg setlekan...sadiss...
***April 2008 - Mabuk dh ok...Pulun keje sajork...
***May 2008 - Balik Tganu, kenduri...Hikss..ari ibu abg hadiahkan baju peknen...cantik..siap buat surprise tu tp curi2 amik JJ card aku...poyo sajork..hehhehe
***Jun 2008 - Bulan ni aku jakun ngan blog..so, pepehal aku update blok sajork..kalu rajin la..Fuuhhhh...rajin kan la aku...
dah setle...........

1 comment:

pak ngah rep said...

bulan ni sure bos ko byk outstation.. bule la ko memblog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...