aku yang bernama suzieapai

aku yang bernama suzieapai

jom jengah

Friday, March 2, 2012

2nd week..

sekejapan je rs mgu ni. Terasa ms pnts berlalu ---Maksudnya : aku sibuk dgn tgsn(dh rs mcm nk ambik master je kekdahnye pulun assignmen) DAN maksud satu lg, semakin dekat jg hari aku nk balik jumpa suami & ank2.. hehhe.. Tapi mgu ni, aku tak balik.. :(..keje byk + duit nk pki pun byk mgu ni.. nextweek la balik, drive sendiri...cpt ckit sampai. Kan??

Okey, kuliah sume b'jln lancar. Stkt 2 mgu ni, tgsn dh melambak, diskasen pun dh start,dh kena gigih study itu ini. Klu tak sebutir habuk pun tak phm..dh seploh tahun tggl sume aksi2 sbgi studen, mmg rs pyh ckit. Tambah plak, zmn skrg ni sume guna kaedah 'alam maya'...sume ambik kt portal. Nota lect, assignmen,soaljwb ngan lect..sume2 tu achieve kt portal je..dh gaya studen PJJ rsne (peljr jarang jumpa). Online belaka sereme. Anto tgsn pun online je, bg mrkah pun online....canggih! agk2 zmn ank kita nt camne rupa la ye??? (terfikir sjnk..)..

kesimpulan : Patutla ada yg berkata - timbalah ilmu hingga liang lahad.. rupa2nya, bila sambung belajar peringkat umur dh menjelang dewasa ni, seronok. Valuenya terlalu tinggi...belajar psikologi,sosiolagi dan falsafah satu yg menarik walaupun hakikatnye dugaan belajar utk org yg berkeluarga ini sgt mencabar!...Terima kasih KPM kerana mberi peluang ini..(smgt patriotik la plak...)..

****terharu dan bangga dgn en apai atas pengorbanan ini.....*****SEMOGA TUHAN MEMBERKATI MISI KITA...

1 comment:

Lynn Hamzah said...

belajar rajin2 yer kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...